"Vlasy jsem si nechal růst od šestnácti let, před rokem jsem se ale nechal ostříhat, protože mi vlasy vadily při tancování a navíc byly náročné na údržbu, taky byly už hodně zeslabené a já bych nechtěl být plešatý už ve dvaadvaceti, takže šly dolů," prozradil Blesk.cz důvod k ostříhání zpěvák Korbel.

Ještě nyní mu ale dlouhé vlasy občas chybí a to hlavně při zpívání v metalové skupině. "To víte není to jako dřív, kdy jsem si s hlavou mohl pěkně zaházet," řekl pobaveně Korbel. Dlouhé vlasy měl Ladislav šest let a prostě přišel čas na změnu. Změnu nejvíce ocenily dívky, které se začaly kolem zpěváka motat.

I přítelkyni Korbela, Elišce Ochmanové (21), která je také jednou z finalistek Robinna Hooda se změna líbí. Určitě s kratšími vlasy vypadá lépe. Dalo by se říct, že z tvrdého metalového zpěváka se stal romantický zbojník Robin Hood.

Už tuto neděli bude společně s dalšími šesti finalisty bojovat v přímém přenosu o vaše hlasy. Nezapomeňte se proto dívat v neděli večer od 20 hodin na tv Prima.

Robin Hood
Autor: Blesk.cz

Fotogalerie
6 fotografií