„Jméno dívky, která se mi líbí, neprozradím, ale když jsem ji viděla a slyšela, na sto procent mě přesvědčila. Ale záleží na divácích. A s těmi já se, pokud jde o mé favority, nikdy neshodla,“ řekla Blesku.

Pozastavila se i nad výškou některých pánů. „Záleží samozřejmě na partnerce, ale byla bych nerada, kdyby Marianna byla vyšší než Robin. Na jevišti to působí směšně. Zrovna jsem viděla italské nastudování Robina Hooda a ten herec byl opravdu tak maličký, skoro trpaslíček, že to kazilo dojem,“ svěřila.

Extrémní výškové rozdíly druhým směrem přitom Osvaldové nevadí. „Když v Johance z Arku vystupuje Bára Basiková s Ondřejem Rumlem anebo Lucia Šoralová s Jiřím Zonygou, nijak mě to neobtěžuje,“ míní Osvaldová.

Kdyby tedy o vítězi rozhodovala sama Osvaldová, museli by se třást hned dva finalisté. „I moji kamarádi říkali, že nepostoupím, protože jsem moc malý,“ řekl Blesku David Weingärtner, který měří 168 centimetrů. „Já jsem si vždycky myslel, že jsem nedostal větší roli a skončil jsem v company kvůli tomu, že jsem malý. Teď jsem ale názor změnil. Záleží na vyspělosti,“ soudí 170 cm vysoký Viktor Polášek.

Robin Hood
Autor: Blesk.cz

Fotogalerie
3 fotografie