Něco se s ním děje! Seriálový herec nám znám z českého seriálu letiště a na Slovensku z Ordinace v růžové zahradě se nikdy netajil, že z lékařů má strach a nemocnici navštíví jen tehdy, když jde opravdu o něco vážného.

Kramár dorazil v úterý před nemocnici s poliklinikou v bratislavské Petržalce. Z auta vybral cestovní tašku a s obavami v obličeji kráčel směrem ke vchodu. Náruživé kouření po celých 35 let se totiž mohlo odrazit na jeho zdraví. A přestože už posledních 15 měsíců nekouří, měl strach, že by se mohlo něco objevit.

"Dělali mi krevní testy, dívali se na plíce a srdce. Chválabohu, výsledky dopadly dobře, "těší se Kramár, který od lékařů dostal už i nějaké doporučení:" Mám trochu zvýšený cholesterol, takže mám víc cvičit a dodržovat pitný režim."

Herec se rozhodl, že si dá své zdraví do pořádku. "Proto jsem byl na komplexní prohlídce. Po padesátce je taková kontrola nezbytná, "řekl Novému Času Kramár, který se dosud nezbavil paniky z " bílých plášťů ": " Bojím se lékařů, ale zde se člověk necítí jako v nemocnici,“ pochvaloval si místní personál Kramár.