Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Smetl manžele ze silnice a drze jezdil dál!

Autor: Slávka Červená - 
18. března 2010
04:20

Odsoudili ho za zabití za volantem, a přesto jezdil dál. Martina Vaverku (28) z Břestku na Slovácku soud loni odsoudil na 44 měsíců do věznice s dohledem.

Sportovním BMW zabil při agresivní jízdě ženu (†58), která se vracela s manželem z vycházky. V moči měl amfetamin. Tento týden se ocitl před soudem znovu. Přestože mu byl udělen zákaz řízení na sedm let, než trest nastoupil, za volant sedal dál! Poznala ho dcera oběti, když drze přijel do firmy, kde pracovala. Vše potvrdil i záznam z kamery.

Za mřížemi si tak může pobýt ještě o dva roky déle. Podle obžaloby Vaverku svědkové viděli nejméně šestkrát za volantem. V přípravném řízení tvrdil, že v uvedené dny byl zcela někde jinde nebo řídil někdo jiný. Lhal a chytil se sám.

Tohle video Veverku usvědčilo!

Video Tohle video Veverku usvědčilo - abl
Video se připravuje ...

Doplatil na to, že svým nápadným vozem přijel do otrokovické firmy jednat ohledně opravy klimatizace. Netušil, že právě tam pracuje dcera ženy, kterou zabil. Viděla ho přijíždět i vystupovat z vozu. „Měl stáhnuté okénko, bylo ho dobře vidět a vše zaznamenala i kamera. Když mě uviděl, prohlásil – a do prdele,“ uvedla svědkyně. „Při odchodu se již k vozu nevrátil. Po chvíli pro něj někdo přijel,“ dodala svědkyně.

Soud byl odročen. Vaverka způsobil smrtelnou nehodu v lednu 2008. Podle znalce se řítil rychlostí 127–148 km/hod. Nezvládl zatáčku a ve smyku najel do ženy, která na místě zemřela. Její manžel stihl uskočit. Bezohledná jízda ukončila 39 let společného manželství. Láska dvojice trvala již od školních let.

beda888 ( 21. března 2010 19:00 )

Zfetovanej hajzl změní život celé rodiny a ještě jezdí v klidu dál. Zákony jsou na h...no. Co můžeme čekat od navrhovatelů zákona, kteří jsou "naštěstí" už tak staří, že nejezdí s fetem v krvi , ale s chlastem v krvi. A to je přeci rozdíl, nebo není?

anelam ( 19. března 2010 09:43 )

Tak to tady chodí anasyi-a bude hůře.Když je diskuze třeba o těch romech-povinný předmět-a lidi začnou psát v diskuzi tak se to hned zruší!!!Oni to nechtějí slyšet !!!!Tak nám tam hodí třeby BARTOŠKU-a lidi bavte se.Už zjišťuji že je lepší jít na zahradu a dnes to vypadá na sluníčko konečně!!!A svátek mají P epíci tak ježtě upeču dortu.

anelam ( 19. března 2010 09:34 )

To je to nejhorší-kriminálu se skoro nikdo nebojí-v dnešní době,mají víc práv a žádné povinosti.

anasyi ( 19. března 2010 09:31 )

za zabiti cloveka? to je snad for ne?

gogo ( 18. března 2010 16:14 )

Pohoda, klídek, tabáček ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání