"Moc jsem si to přála postoupit, ale věděla jsem, že je kolem mě spousta mladších holek a já prostě nemám šanci už svým věkem, natož tím, jak vypadám," řekla Slaninová zklamaně.

Na tom, že vypadla se však nic nemění, stále chce pokračovat ve svém hubnutí a splnit si sen, zahrát si v muzikále. "Když to nebude role Mariany, bude to jiná role," říká s odhodláním v hlase Petra, která si kvůli tomu, že zhubne třicet kilogramů, vzala půjčku třicet tisíc korun. Má i svého vlastního trenéra a chodí na kosmetické procedury.

Blesk.cz ale svěřila, že tím její odhodlání rozhodně nekončí a bude dál zpívat a shánět si práci v oboru. Dokonce se pochlubila, že jí už přišlo několik nabídek na koncerty.

"Už mám i nabídky na vystoupení a rozjíždí se opět projekt skupiny Koule, nabídky se hrnou a mám skvělé pocity i z poroty, která mě velmi povzvbudila v tom, abych pokračovala dál," uzavřela Petra Slaninová.

Robin Hood
Autor: Blesk.cz

Že to Petra myslí se změnou své postavy opravdu vážně, dokázala Blesk.cz v přímém přenosu. S kamerou jsme společně s Petrou zašli do fitka, kde pod dozorem trenéra podstupuje tvrdý trénink. PODÍVEJTE SE NA VIDEO>>>

Fotogalerie
5 fotografií