Marta dokonce tajně doufá, že by se po příletu mohla na pražském letišti v Ruzyni vystoupit už jako těhotná. „Moc si přeju být matkou,“ přiznala Blesku Jandová. A mohlo by se zadařit. I Viktorova stále ještě manželka Mahulena Bočanová (42) otěhotněla právě na slunné Kostarice. Bohužel, druhého potomka potom potratila.

Mráz to s zřejmě s novou partnerkou Martou myslí vážně. Navzdory tomu, že je stále ještě ženatý s Mahulenou, se odhodlal představit Martu svým rodičům. A ti žijí už 20 let právě na Kostarice.

Mráz se odhodlal Jandovou představit rodičům

Otec Ivan Mráz tam má coby fotbalový trenér stále na starosti kostarické prvoligové mužstvo a na novou družku svého syna byl už měsíce moc zvědavý. Viktorovi ale dlouho trvalo, než se k vzájemnému představení milenky a rodičů odhodlal.

„To je závazek,“ má pocit Viktor, který se ke svému důležitému životnímu kroku ve finále rozhodl ze dne na den. Dokázal opustit i svoji firmu a svěřil ji společníkovi. To Viktor nikdy nedělá. Marta také překvapila. V muzikálu Baron Prášil si zahrála jen třikrát a bezstarostně odletěla. Přitom se před premiérou v Divadle Hybernia tak dřela a měla ovace vstoje. „Tu roli určitě nezapomenu a nastoupím, jako kdybych hrála denně,“ je přesvědčena Jandová s tím, že si s Viktorem oba potřebují odpočinout.

Navíc se Marta rozhodla, že k sobě začne být konečně zodpovědná i jako žena. „Jsem už ve věku, kdy si říkám, abych to dítě neprošvihla,“ říká a dodává, že se svým expřítelem měli tak dlouho na miminko čas, až se rozešli. „Doufám, že tentokrát dokážu vycítit ten správný okamžik,“ věří Marta. A kde jinde by už to mohlo vyjít než v kouzelné zemi u moře, daleko od lidí a s milovaným mužem?

Mráz vztah s Jandovou dlouho tajil

To, že je manželství Mráze a Bočanové ve velké krizi, se provalilo loni v říjnu. Bočanová to přiznala, Mráz mlčel. Vzápětí se provalilo, že Mráz chodí s Jandovou. „Vím to, a rozhodně to není důvod, proč jsme se s manželem odloučili. Nebyla v tom třetí osoba,“ tvrdila Bočanová. Protože má ale Viktor s Mahulenou dcerku, nechtěl vést manželství hned k rozvodu. Pro tisk stále mlčel a mlčela i Jandová.

Až v lednu Mráz přiznal, že strávil u Jandové doma nejen Štědrý den, ale byl s ní na horách i na Silvestra. A dokonce se odvážil k větě: „Situace mezi mnou a manželkou nemůže vyústit nikam jinam než k rozvodu.“ To prohlásil pro Blesk s tím, že rozvod ovšem ani jeden z nich zatím neřeší.

Bočanová se potom zakoukala do programového manažera Jakuba Vytáčka (29) a Mrázovi se ulevilo. Začal Jandovou na veřejnosti líbat, nechal se seznámit s celou její rodinou a pozval ji ke svým rodičům na Kostariku. A výlet by měl podle plánu dopadnout ještě líp: Marta by se do Česka ráda vrátila v jiném stavu.

Fotogalerie
1 fotografie