Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Talmanová se zastala Paroubkové a Margarity!

Paroubková s luxusně oblečenou dcerou při křtu
 (Autor: Tomáš Vrbenský)
Autor: map - 
6. března 2010
05:00

Kdo jiný by měl mít pochopení pro mánii navlékat dítě do luxusních drahých značek než Lucie Talmanová (ODS)! Partnerka pravicového expremiéra tak vzala v ochranu ženu šéfa nejsilnější levicové strany.

Prý se jí nelíbí, jak média kritizovala značkové oblečení malé Margarity Paroubkové. Každý rodič prý chce mít hezky oblečené dítě.

Místopředsedkyně Sněmovny Talmanová v rozhovoru pro TV Public reagovala na otázku, proč si média nevšímají oblečení jejího a Topolánkova syna Nicolase. Ten totiž také nedá bez značek ani ránu. „Není to od novinářů fér, každý rodič chce mít přece co nejlépe oblečené dítě!“ vzala Talmanová Petru Paroubkovou v ochranu. Jak by také ne. Talmanová se netají svou vášní pro značky Timoure et group, Gant, Esprit a podle zjištění Blesku jen pět jejích kabelek, převážně od Vuittona, vyšlo na 180 tisíc korun.

Botičky Dior pro Margaritu Paroubkovou na křest za 1700 korun tak Talmanové musí připadat jako směšně levná záležitost.

„Za oblečení na půl roku jsem dala asi deset tisíc, se vším všudy se vstupní investice blíží padesáti tisícům. Je to asi dost, ale neměla jsem čas hledat, kde je to levnější,“ prohlásila Talmanová před porodem.

Na otázku, jestli oblečení pro Nicolase nakupovala spíš v Tescu, nebo v luxusní Mothercare, přiznala: „Spíš v Mothercare. Jsou to krásné věci…“

01380138 ( 7. března 2010 10:25 )

Obě si mohou podat ruce ale Paroubková je natom otrochu lépe ale aby ji Talmanová nestrhla osobně mě nevadí moc Paroubková

kebulak ( 7. března 2010 09:59 )

ono esprit taky neni zadna luxusni znacka... a s prominutim c&a je hadrarna stejny urovne jako mango h&m zara apod... muj pradecek vzdycky rikal: nejsme tak bohati abychom si mohli kupovat levne veci... proto radsi par kvalitnich kousku i kdyz jich je treba min - ale upozornuji ze kvalita se ne vzdy pozna na cenach

bagr1946 ( 7. března 2010 02:56 )

KAZDEMU JE H***O POTEM CO NA SVOJE ZLATICKA OBLECETE>AT SE POSE**U > HLAVNE AT JSOU MIMCA ZDRAVE >

derek ( 7. března 2010 00:06 )

že mezi ODS a ČSSD neni žádnej rozdíl a ,že se bez problemu dohodnou (podle hesla za vším hledej ženu) . A že obě milují luxus z uplatku od svých partneru.

anil ( 6. března 2010 18:19 )

Máme politikům přispívat na oblečení? Lepší je je vyměnit za skromější - ne?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa