Většina žen řeší průsvity bezešvým prádlem v barvě látky modelu. Zdaleka ne vždycky to dopadne na jedničku. Zvlášť když je figura poněkud tělnatá. Závalce pod poloprůsvitným šifonem nebo monofilem opravdu nejsou nic moc, byť je střih volný. Ale i u perfektní křivky těla je podprsenka rušivým momentem. V tomto směru je mnohem estetičtější jemný a celistvý korzet.

Problém nevyřešila ani moderátorka Gábina Partyšová s podprsenkou posetou flitry plus kamínky. „Je to normální podprsenka z obchodu. Návrhářka Camilla Salomon mi ji zdobila dvanáct hodin v kuse. Nechala jsem si ji udělat speciálně k jedněm večerním šatům, ale i takhle vypadá výborně,“ svěřila se Partyšová Novinkám.cz.

Fotogalerie
1 fotografie

Zlatý skvost Gábiny možná působí skvěle k oné toaletě, ale k blůze od Versace nikoli. Ani v případě, že s ní tzv. hrají ozdobné mosazné knoflíky. Podprsenka pod průsvity je zkrátka problém - proto ji řada hvězd raději vyloučí. Například francouzská herečka Laetitia Casta, která v tylových, sporou výšivkou zdobených šatech předávala cenu na letošních filmových Césarech.

Prádlem se nezatěžovala ani britská modelka a herečka Liz Hurley, která vystavila ňadra v poloprůhledném sárí na dobročinném večeru Naked Heart Foundation v Londýně. A do třetice je tu z mnoha jiných odvážných i slavná světová topmodelka Kate Moss. I ona ví, že nahá ňadra působí pod průsvitem elegantněji něž v prádle. Samozřejmě s tím, že žena tento outfit s přirozenou suverenitou a noblesou ustojí!