Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

ODS vzkazuje Paroubkovi: Místo za Dány bojuj za psy

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: hof - 
3. března 2010
05:00

Bojem za modely a modelky z dánské fotobanky na billboardech ČSSD si Jiří Paroubek pěkně zavařil. ODS teď totiž připravila protikampaň a dělá si z Paroubka legraci.

„Chceme zlehčit vtipem nesmyslné billboardy ČSSD,“ řekl Blesku mluvčí ODS Martin Kupka. Na plakátech Paroubek například hlásá boj proti poplatkům u veterináře. ODS je hodlá šířit hlavně na internetu. „Použili jsme výhradně fotografi e z fotobank, stejně jako ČSSD,“ doplnil Kupka.

O tom, že Paroubek na billboardech používá místo Čechů modely z Dánska, jako první informoval Blesk. „Češi, Dánové, Francouzi, Britové, všichni jsme občané EU,“ hájil je Paroubkův poradce Petr Dimun s tím, že používání zahraničních modelů je v reklamě normální věc.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gogo ( 4. března 2010 14:41 )

Snažím se nikoho neprotěžovat. Jen se snažím rozlišovat mezi lumpy a podvodníky, který je relativně menší a který větší. Který více a který méně škodí této zemi. To je celé. Nejsem vyhraněný ani fanatický sympatizant žádné politické strany jako jsou někteří diskutující .. To je vše..

gogo ( 4. března 2010 14:38 )

Ten nákup probíhal několik let. Za Paroubka i po něm. Paroubek byl jeden ze spoluviníků této lumpárny. Ale jen jeden z mnoha. Co se týče Tvého názoru na Paroubka, nezbývá mi než souhlasit. ČSSD měla po celou dobu svého novodobého trvání smůlu na předsedy. Od Zemana počínaje ... Ale vulgaritou pravdě punc nedodáš ....

gogo ( 4. března 2010 14:34 )

Jsem komouš asi jako Ty papež... To každý kdo má jiný názor než Ty tak je komouš ? Každý kdo nesouhlasí s tím marasmem ve kterém žijem ? Já s ním nesouhlasím proto, že ještě nejsem slepý. To je celé ... Nezdá se Ti toto klišé již trochu trapné a omšelé ? Napiš mi v čem a proč nemám pravdu. Když scházejí argumenty tak se jen uboze škatulkuje ...

gogo ( 4. března 2010 14:30 )

ODS má být charakterní strana a tak se nemá od nikoho nic špatného učit, ale má koukat spasit tuto zem ! Kterou spolupřivedla do těchto konců. A ne pokřikovat po někom že je bl.bej a tím se snažit vyhrát volby pro další rozkrádačku !

gevi ( 4. března 2010 12:03 )

a protikampaně akorát zprotiví tu stranu, která za nimi stojí. Já jsem přesvědčen, že by strany měly na bilboardech propagovat samy sebe, své myšlenky a nápady, a ne se přitrouble navážet do konkurenčních strany.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa