Bližší informace Blesk zná, ale vzhledem ke znění »náhubkového« zákona je nemůže prozradit. Až je zveřejní na Slovensku, nabídneme je i našim čtenářům…

Dívka, kterou minulou středu pobodal v domě Hanychové její přítel, stále leží v pražské střešovické nemocnici. Právě tam podstoupila i těžkou operaci. „Dcera je na tom lépe. Fyzicky se snad brzy zotaví, ale její psychika velmi utrpěla,“ řekl Blesku otec oběti.

512187:gallery:true:true

Ten na Slovensku patří k významným prominentům, objevuje se na společenských akcích a je velmi známou osobností. Jak se Blesku podařilo zjistit, o její zdravotní stav se velmi zajímá, ale na rozdíl od matky, která s dcerou bydlí v Česku, žije na Slovensku.

Jeho dcera se před časem nechala slyšet, že se jí podařilo v Česku získat zajímavou práci. Ještě před koncem loňského roku ale prodávala klobásy a sýry na vánočních trzích na pražském Staroměstském náměstí. Dokonce se umístila v anketě Blesku o nejkrásnější prodavačku!

„Pamatuji si, že dcera měla radost, pochlubila se mi s tím,“ potvrdil Blesku dívčin otec. „Teď jen doufám, že bude mít silnou vůli se ze svých zranění vyléčit,“ dodal. Pobodaná dívka si podle informací Blesku novou práci našla těsně před brutálním činem. „Jsem moc šťastná,“ napsala na internetovém portálu pár dnů před krvavým incidentem. Její štěstí nemělo bohužel dlouhé trvání…