Zrada a odchod

Šestadvacetileté manželství Radka Johna (55) a Zlaty Adamovské (50) nebylo bez mráčku. O rozchodech slavného páru se za tu dobu spekulovalo několikrát, ale scénárista a herečka to vždy nějak ustáli. Osudným se jim stal okamžik, kdy praskla Johnova nevěra. „Mám nemanželskou dceru,“ přiznal na počátku roku John a srazil Zlatu na kolena. Takovou zradu už nemohla jen tak přejít. Rozhodla se, že jediným možným řešením je rozvod. O majetku se pár dohodl, zbývalo jen, aby se John odstěhoval ze společné adresy v pražských Dejvicích.

Stěhování

Blesk Johna v neděli přistihl, jak si z vily v pražských Dejvicích stěhuje bedny s věcmi do bytu v Radlicích. Adamovská dům raději na víkend opustila. Žádná nostalgie ani viditelný smutek, že končí šestadvacetileté soužití se Zlatou, na Johnovi nebylo vidět. Jediné, co bývalého reportéra prý stresovalo, byl zmatek při stěhování. John si v neděli ověřil v praxi pravdivost pořekadla, že raději dvakrát vyhořet než se jednou stěhovat. John se stěhuje do bytu v Radlicích i kvůli politice. Za stranu Věci Veřejné kandiduje v komunálních volbách proti současnému starostovi Prahy 5 Milanu Jančíkovi. "Musel jsem si najít bytu jen na Praze 5, abych se právě v této čtvrti mohl účastnit volebního boje proti starostovi Jančíkovi,“ řekl Blesk.cz John.

Vila patří Adamovské

„Jak v Dejvicích, tak v Radlicích to teď vypadá jako po výbuchu,“ přiznal. „Musím Zlatu dopředu varovat, ať se z toho nesloží. Nechal jsem po sobě značnou spoušť. Vyklidil jsem celou knihovnu, zůstal tady binec,“ konstatoval John. Na stěhování metrákových archivů si musel vzít stěhováky. John kdysi společnou vilu převedl před časem na Adamovskou. Potvrdil tak slova o tom, že jejich manželství prochází dlouholetou krizí. Před nedávnem Zlata oznámila, že chce rozvod.

Fotogalerie
4 fotografie