Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Obžaloba: Nejméně 61krát znásilnil nevlastní dceru!

Muži hrozí za znásilňování dívky až 12 let vězení
Muži hrozí za znásilňování dívky až 12 let vězení  (Autor: Jitka Žigová)
Autor: žig - 
26. února 2010
06:49

Nařčení z dlouhodobého znásilňování své nevlastní dcery čelí u krajského soudu muž (43) z Hradecka.

Dnes 22letá dívka jej obvinila z minimálně 61 případů vynuceného sexu. První se odehrál v době, kdy jí bylo osmnáct. Teprve loni dívka překonala strach a o svém trápení se svěřila policii. „Když se to stalo poprvé, brečela jsem. Říkala jsem mu, že to nechci, ale nedokázala jsem se mu ubránit,“ uvedla dívka.

Soudu vyprávěla, že otčím se dal s její matkou dohromady, když jí bylo pět let. Společně s nimi žily v domácnosti ještě další čtyři děti. V roce 2006 je však matka opustila a odešla za jiným mužem.„Nechápu, proč mě obvinila. Není to pravda,“ odmítl nařčení dívky obžalovaný muž.

Soud se jeho případem bude zabývat ještě na začátku března. Pokud mu prokáže vinu, hrozí mu až 12 let vězení.

dasa0302 ( 1. března 2010 16:20 )

Musíš se rozhodnout, jestli tě opravdu zajímá, proč to nahlásila tak pozdě nebo jí tady chceš nazývat čubkou. Mluvit o takové věci nechutně rozhodně světácky nevypadá, spíš blbě.

beruschka7t ( 26. února 2010 19:56 )

nemusíte s nimi bydlet abyste věděl, že to tak bývá. Pokud muž ženu bije taky to většinou nechce přiznat a taky jí už bylo 18 . Mám z mládí několik hodně nepříjemných zkušeností - strašně jsem se styděla a schovávala jsem modřiny aby si toho nikdo nevšiml - Buhužel ti je docela normální chování.

jiriforman ( 26. února 2010 13:04 )

Nemusím tam s nimi žít, abych pochopil, že když ji někdo po jedenašedesáté přefikl, že se nedá mluvit o znásilnění. Pokud ji teda nedržel v kleci. Osmnáctiletá ženská snad už ví, co má dělat, když ji někdo znásilní a nahlásí to hned jak se to stane. Takové kecy o tom, že teprve teď našla odvahu, tak ty ať si strčí za klobouk. Prostě se jí to líbilo a chtěla to.

eptisam ( 26. února 2010 11:49 )

Také mi to připadá divné,že po letech tátu žaluje.Myslím že je to vyč.ůrá.nek ta dívka.

siroky11 ( 26. února 2010 11:46 )

ještě mě tak napadlo. Co když se jedná "POUZE" o majetek? Matka/asi kur.va - zdrhla za delším a výkonějším a pro dceru je to nevlastní táta, tak co se ho zbavit, proč se s ním dělit? Ale jak? Toto může být nejjednodušší způsob,ne? Možná se mýlím!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání