Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zabila dcerku i sebe, manžel teď promluvil

Autor: Pavel Ryšlink, oj - 
25. února 2010
15:20

Žena (†32), která koncem ledna shodila svou dceru (†6) z balkonu v třináctém patře olomouckého paneláku v Heyrovského ulici a pak skočila za ní, měla v minulosti psychické problémy. Dokonce se už dříve pokusila o sebevraždu a hrozný čin, který spáchala, byl prý pomsta bývalému manželovi.

Na povrch nyní prosákly informace, které do tragického případu vnáší nové světlo. Nešťastná žena se již dříve pokusila o sebevraždu. V týdeníku Sedmička toto uvedl bývalý manžel ženy a otec mrtvé dívenky. Už před dvěma roky mu prý exmanželka napsala dopis na rozloučenou a dala ho sousedce, aby mu ho dala až večer. „Jenže zvědavá žena ho otevřela a utíkala na policii. Našli ji ještě živou,“ řekl exmanžel mrtvé ženy.

Partneři byli dva roky rozvedeni. Otec si původně brával děvčátko vždy jednou za 14 dní na víkend. V poslední době prý však matka nechtěla, aby dceru navštěvoval, a odmítala mu ji půjčovat. Muž se proto obrátil na sociální odbor přerovského magistrátu.

Nechtěla se dělit s manželem o dceru

„Upozorňoval jsem je, že moje bývalá manželka má psychické problémy. Žádal jsem, abych dostal dceru do péče. Nebylo však nařízeno žádné jednání,“ tvrdí v týdeníku otec. Právě o víkendu, před nímž žena spáchala děsivý skutek, měl mít dcerku u sebe. V létě se s ní chystal na dovolenou k moři.

„Potvrzuje se naše původní domněnka, že za neštěstím byly psychické problémy kvůli partnerským problémům. Vypadá to tak, že se žena nechtěla o dítě dělit s jeho otcem,“ potvrdil Blesku nové skutečnosti kriminalista, který je s případem obeznámen. Případ policisté ale stále neuzavřeli.

e.44 ( 27. února 2010 21:10 )

Sociálka je kapitola sama pro sebe. Moje dcera se rozvádí se zadluženým gemblerem, po kterém jdou vymahači dluhů pro které je násilí běžným prostředkem k dosažení cíle.Přesto sociálka moji dceru nutí aby " tatínkovi" půjčovala dvouletého syna. Přes to , že je v jeho přítomnosti v ohrožení zdraví a možná i života. A mojí dceři sociálka vyhrožuje, že když mu ho nebude půjčovat, tak že u soudu o svěření do péče řeknou že s nimi nespolupracuje a bude s toho mít problémy. Už scháním právničku, která mi pomůže s žalobou proti sociálce.

denda04 ( 27. února 2010 15:41 )

se žena už jednou posila o sebevraždu tak ji měli dítě vzít a dát ho otci je vidět ,že opravdu policie dělá až někdo zemře a bylo toho tu víc co připadů zanedbala už to tu bylo psáno , zbytečná smrt lidí , děti je to OSTUDA to náš chránite ???

pecora ( 27. února 2010 00:51 )

Není dobré hodnotit situaci vně. Bohužel reakce bývalého manžela je jaksi již pasé a existují lidé, kteří také přišli o dceru. Matka a otec té ženy.A také přišli o vnučku. Pro ně to snad bylo lehké? Nebo ještě je? Jaký byl pravý důvod rozvodu a chtěl bývalý manžel dcerku do péče natruc matce holčičky? Měl o ní opravdu zájem? Nebo se chtěl mstít? A vracel holčičku takzvaně naočkovanou tatínkem? Rozváděl se například, že měl přítelkyni, takzvaně zahýbal své manželce? Kdo ví? A nebo i ví? Strašně moc otázek na které již bohužel není odpověď. A je to stav nevratný a je logické, že člověk, myslící tvor, hledá jakési vysvětlení, čímž se odlišuje od zvířat. Ti se snaží uzpůsobit tomu stavu, který již existuje a vyrovnat se s tím. Učme se od zvířat i když je to těžké, ale někdy minulost má větší vliv než ta budoucnot, která, nikdo nevíme jaká bude, ale je to příslib nějaké naděje. A právě tu už neměla ta žena, někdo ji jí vzal.

zirafa ( 26. února 2010 13:46 )

Staškovou bych za to rozčtvrtila!! To je taky pěkná svi*ně!!

zirafa ( 26. února 2010 13:44 )

u tebe si asi nejsou jistí, jestli v těch slušných nemáš zašifrovanou nějakou sprosťárnu!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání