Registrovaná nevěra

Politická strana, které je John předsedou, si zaregistrovala doménu www.vecineverne.cz. Tuto registraci provedla 12. ledna letošního roku. Tedy jen pár dnů poté, co odstartovala kauza Johnovy nevěry, kdy prasklo, že má dospívající dceru z mimomanželského poměru. Manželství se po provalení této aféry rozhodla rozvést Johnova manželka Zlata Adamovská.

Báli jsme se zneužití

Už v té době totiž někteří vtipálci navrhovali, aby se vzhledem k problémům jejího předsedy politická strana Věci veřejné přejmenovala na Věci nevěrné. „Ano, tuto doménu jsme si zaregistrovali, protože jsme se báli, že by tuto adresu mohl někdo zneužít proti naší straně,“ řekli Blesk.cz na sekretariátu Johnovy partaje.

Politická satira je v módě

Strana bývalého novináře se zřejmě oprávněně domnívala, že by se na adrese www.vecineverne.cz mohl objevit parodický web na jejich politické uskupení. Móda výsměšných a parodických webů je totiž v české politice na vzestupu. Kritici TOP 09 například takovou stránku zřídili na adrese www.hop09.cz, podobné stránky už má i ODS, ČSSD nebo například nová Zemanova strana.

Fotogalerie
1 fotografie