Martin Dejdar se dohodl s přední tuzemskou automobilkou, že jim pomůže propagovat nový model jejich vozu. Každý víkend od prosince už tak tráví na českých horách, kde moderuje akce spojené s propagací automobilu.

Fotogalerie
2 fotografie

A protože celá kampaň po českých horách trvá celkem čtyři měsíce, přijde si Dejdar na pořádný balík. Jako moderátor patří představitel Ozzáka mezi ty nejlépe placené v republice. Jeho honorář se pohybuje kolem šedesáti tisíc korun za akci.

Za propagaci automobilky si tak vydělá přes milion korun. „Ano, je pravda, že tuhle práci dělám,“ přiznal Dejdar, který si poslední dobou na nabídky nemůže stěžovat. O tom, kolik přesně ale za celou kampaň vyinkasuje, se moderátor a herec bavit nechtěl.

„Jedná se o smluvní vztah dvou stran,“ vysvětlil proč tají svůj honorář. Ten si ale podle všeho příliš neužije. Dejdara stále ještě trápí velké dluhy, které si udělal při natáčení filmu Panství. Ten příliš neuspěl a Dejdarovi, který v něm nejen hrál, ale i celý snímek produkoval, tak zůstaly mnohamilionové dluhy.

„Film skončil velkými dluhy, ale všechny své závazky poctivě splácím,“ říká herec. Tomu navíc finanční problémy filmu způsobily velké deprese, takže od té doby musí Dejdar brát antidepresiva.