Video
Video se připravuje ...

Gábina Dvořáková mluví o jejím vztahu s Leošem Marešem Topstar magazín

„Nikdo třetí v tom není,“ tvrdil Leoš, což se jeho milenky dotklo, a tak se rozhodla konečně promluvit. „Mrzí mě to mlžení z jeho strany,“ řekla pro Top Star magazín, který ve středu večer vysílá TV Prima.

Gábina se s Leošem poprvé setkala před třemi roky. „Bylo to na diskotéce v Českých Budějovicích, kde mě oslovil,“ popisuje Dvořáková, která s Marešem navázala poměr až téměř dva roky po tomto seznámení. „Blíž jsme se poznali na diskotéce v Cehnicích, a to trvá až doteď,“ řekla Dvořáková, která tvrdí, že Leoše do rozvodu nikdy netlačila. „Já jsem mu říkala, ať se sám rozhodne a udělá to, co chce. Hlavně ať je šťastný.“

493844:wide:true:true Vše o rozvodu Leoše Mareše a Moniky Poslušné

Vztah s Marešem se pokoušela ukončit

Když ale Leoš s manželkou Monikou (34) oznámili rozchod a moderátor Gábinu zatloukal, jako by neexistovala, zamrzelo ji to. „Ubližuje mi to, ale na druhou stranu ho chápu. On má taky strach a prožívá to samé co já,“ dodala Gábina, která si dobře uvědomuje, že Leošovi rozbila rodinu. „Vím, že všem ubližuju, a nejvíce jeho dětem. Ale nikdy bych klukům nevzala tátu, on by s nimi mohl být pořád,“ tvrdí Gábina, která se vztah s Leošem pokoušela několikrát ukončit.

„Nemám jasno, jestli s ním chci být napořád. Vždycky jsem žila jen dnem, co jsem byla s Leošem, a neuvažovala jsem co dál,“ přiznává Gábina. „Ale ať to skončí, jak to skončí, tak to byl s Leošem nádhernej rok,“ dodala Dvořáková.

Fotogalerie
5 fotografií