Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čtenáři vzkazují Paroubkové: Jde vám jen o zviditelnění

Petra Paroubková hodlá bojovat za čest své dcery do posledních sil
Petra Paroubková hodlá bojovat za čest své dcery do posledních sil  (Autor: Foto - Jiří Černohorský)
Autor: INT, jos - 
20. února 2010
05:00

Manželka šéfa ČSSD Petra Paroubková se chystá na další soudní spor kvůli ochraně osobnosti. Řekla to na rádiu Impuls. Tentokrát jí vadí falešný profil její dcery Margarity na Facebooku. Co jí vzkazují čtenáři Blesk.cz?

Čtenářka Kalamandra napsala: "Paroubkovi se opět zviditelňují! Petra jde zase bojovat s větrnými mlýny. Nedá si pokoj dokud neodláká posledního voliče."

Čtenář s nickem Gevi napsal: "Paroubkovi sami dodávají střelný prach médiím. Ono není možné bez povšimnutí novinářů na jedné straně bojovat za zájmy "obyčejných lidí" (jak má ČSSD i ve volebním hesle) a na druhé straně mít rád přepych a luxus a ještě se s tím chlubit."

Ylatouf byl stručný: "Paroubkovi, můžete tam ve Štrasburku zůstat nikdo vás tu nebude postrádat."

Simeon si všiml, že Paroubková miluje aristokracii: "Hrají si na šlechtu - kdo z vás to má, že - tak ať si zvykají i na nevýhody buržoazního života."

Agneskax napsala: "To nebyly křtiny, to si vzali know-how od Kočků, jak udělat správný cirkus. Paní Paroubková by si už konečně měla uvědomit, proč ji lidé nemají moc rádi a udělat si trošičkku průzkum, jak její oblíbenost rapidně klesá."

A kladný názor na Petru Paroubkovou a její zálibu v soudních procesech? Našel se: "V tomhle Absurdistádu si už fakt může dělat každý co chce. Ochrana osobnosti je zde nulová. Držím vám palce," napsal Agent 007.

CELOU DISKUZI NAJDETE ZDE!

lora3 ( 26. února 2010 08:33 )

prosim Vas, piste o nej cokolvek, len nie o vzhlade !!!! Ja sa v tomto pripade vobec necudujem Paroubkovi, ze sa rozviedol. Pretoze jeho prva manzelka, to bola doslovna "zruda". Ako moze jedna zena byt tak nevkusna, to proste nepochopim. Priserny uces, priam katastrovalny styl obliekania, a v nepsolednom rade obezita, ale za to, povedzme, mozno nemoze. Avsak da sa to korigovat vhopdnym oblecenim. Takze na zaver : Nekritizujte vzhlad Paroubkovej 2.

9030 ( 23. února 2010 22:33 )

je, že Petra je tajný agent nasazený od konkutenční strany, aby socani prohrály volby. Buďme jí za to vděční, je to opravdu náročná mise na kterou musí mít žaludek. ( Mozek se nevyžaduje)

vagen ( 23. února 2010 07:38 )

Rokovi volice nikdo zahanet nemusi , akorat ta vychytrala nosatka presne ukazuje co je to za kreatury

adelinda ( 23. února 2010 06:39 )

Petre dědkovi s bradavicí pěkně zahání voliče, už je nesnáší značná část národa

anasyi ( 23. února 2010 02:48 )

aapricot89,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa