Kotek s Mádlem na Nově v pořadu Stahovák představují nejlepší videa z internetu. Ale někdy se pouze s tím nespokojí a občas do pořadu natočí i vlastní video.

V posledním díle natočili svojí verzi toho, jak Miroslav Macek dal slavnou facku Davidu Rathovi. A tuto rekonstrukci slavné fackované chlapci pojali skutečně osobitě. Ve videu vystupují oblečeni jen do hokejových suspenzorů a fackují se hodně důkladně a po celém těle. Diváci tak mohli několikrát vidět obnažené pozadí obou herců. To samozřejmě vyvolalo vášnivé diskuse.

Fotogalerie
1 fotografie

„Tušili jsme, že tohle video bude mít velkou odezvu,“ přiznal Blesk.cz producent úspěšného pořadu David Holý. „Vojta s Jirkou si tyhle videa točí sami, je tedy jen na nich, co tam bude. Nikdo jim tuhle scénku nenapsal, je to čistě jejich iniciativa,“ vysvětlil Holý.

„Vedení televize s tím nemělo žádný problém. Stahovák se nově vysílá až po 22. hodině, takže by to mělo být v pohodě i z hlediska zákona,“ dodal producent. Původně se přitom Stahovák vysílal v sobotu dopoledne. „Jenže řada dobrých videí z internetu měla trochu sexuální podtext, takže jsme je tam nemohli dávat. Proto jsme moc stáli o to, aby se pořad přesunul do večerních hodin. To se nám podařilo, takže teď tam diváci mohou vidět řadu peprných videí,“ říká Holý.