Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladá dívka zmizela ze sjezdovky: Zbyl po ní snowboard

Andrea Hronzová (21) zmizela ze záhadných okolností
Andrea Hronzová (21) zmizela ze záhadných okolností  (Autor: archiv rodiny)
Autor: Ondřej Čermák - 
19. února 2010
05:00

Za záhadných okolností zmizela ze sjezdovky Andrea Hronzová (21) z České Lípy. Už pátý den ji marně hledá rodina i policie! Dívka se v neděli vydala na svou oblíbenou sjezdovku v Horním Podluží na Děčínsku. Dokonce tam byla s kamarádem! Policie u sjezdovky našla jen její snowboard a helmu, po Andree se ale slehla zem.

Na oblíbenou sjezdovku se vydala se svým kamarádem. On i další svědci ji naposledy zahlédli kolem třetí hodiny odpoledne, jak jezdí na snowboardu. Od té doby už ji nikdo nespatřil ani neslyšel, na sněhu po ní zbylo jen její snowboardové vybavení.

„Třeba ji někdo jen někam svezl, proč by tam ale zase nechávala snowboard? Vůbec nechápu, co se mohlo stát. Z domova nikdy neutekla, nemá ani důvod utíkat. Nemá u sebe doklady ani mobil, modlím se, ať se jí nic nestalo a ať se co nejdříve ozve a vrátí,“ řekl Blesku Andrein zoufalý otec Jaromír Hronza.

Rodiče marně hledali dceru u jejích přátel a známých, rady si zatím neví ani policie. Po dívce není ani stopy! „Policisté prohledali okolí sjezdovky, pátrali jsme v nemocnicích, barech a restauracích v okolí, na místo byl přivolán i psovod.

Prosíme veřejnost o jakékoli informace o zmizelé dívce,“ požádala o pomoc policejní mluvčí Petra Trypešová.

 

Andrea Hronzová (21)

Andrea Hronzová (21), když ji viděli naposled, na sobě měla červenou sportovní bundu s kapucí, šedé snowboardové kalhoty s černými koleny a černou zadní částí, na nohou měla černé snowboardové boty. Dívka působí mladším dojmem, má zelené oči, hnědé dlouhé vlasy s pěšinkou uprostřed.

Andrea Hronzová (21) zmizela ze záhadných okolností Andrea Hronzová (21) zmizela ze záhadných okolností | archiv rodiny

gevi ( 19. února 2010 18:17 )

zajímalo, jak se případ vyjasní. Nevím, jak to tam na té sjezdovce vypadá se sociálním vybavením, ale zřejmě si šla odskočit, odložila prkno a přilbu... a pak? Pět dní je už hodně.

anasyi ( 19. února 2010 11:49 )

ILLeovou nasli mrtvou v rybniku,svazanou.Je akorad divne u teto divky,ze si jeji kamarad niceho nevsimnul.Ale jak uz pise anamora,ze se mohla nekde propadnout,ze se to tam propada az 5 metru.

anamora ( 19. února 2010 07:40 )

na tom kopci jsou prolákliny, možná se propadla, propadá se to tam i 5 metrů...třeba šla na záchod do lesa a už to bylo...je to tam nebezpečný okolo té sjezdovky...podívejte se do těch propadlištˇ!!!!!

amalka ( 19. února 2010 07:17 )

(zmizela beze stopy a bez svých věcí z večírku v Jindřichově Hradci)

Zobrazit celou diskusi