Jako profesionální modelka si Simona velmi dobře spočítala, jaké pohyby jsou v její odvážné róbě povoleny. Bradavky zůstaly skryty, přesto si každý muž přišel na své. A nutno přiznat, že krásná Simona se má věru čím chlubit.

Fotogalerie
2 fotografie

Zatímco své poprsí měla Krainová pod kontrolou, poklopec svého přítele Karla Vágnera (34) už ohlídat nestihla. Rozepnutý knoflíček značkových džín však neřešila ani ona, ani přítel Vágner.

Podle slov sexy modelky mají teď oba jiné starosti. „Sháníme nábytek do našeho nového bytu. Máme naštěstí podobný vkus, takže to určitě hravě zvládneme, a i kdyby ne, tak se dokážeme na všem domluvit,“ zasmála se modelka.

Ta je vedle Vágnera šťastná a spokojená, jako dlouho ne. Vedle úspěšného podnikatele, který například vlastní televizi Fashion TV, rozkvetla do krásy a nadšeně plánují společnou budoucnost.

"Dlouho jsem neviděla Simonu tak šťastnou. Když se s Karlem vrátila ze společné dovolené v Mexiku, tak úplně zářila štěstím. A pořád jí to vydrželo," přiznala Blesk.cz jedna z jejích kamarádek.