Čarovná afrodiziaka
Pojďme si trochu pohrát s našimi silnějšími polovičkami. Samozřejmě nevinně ‒ vždyť ono se jim to nakonec bude líbit.

Dejme tomu, že jste potkala zajímavého muže. Vaše city jsou viditelně oboustranné a vy si jen chcete být jistá, že odpolední koupel, nakupování svíček, čistě povlečená postel, návštěva kosmetického salonu a děti u babičky nebyly zbytečně vynaložená energie a že večer, který s ním hodláte strávit, proběhne tak, jak jste si ho naplánovala. Nebudeme tady lámat něčí vůli či někoho do něčeho vysloveně nutit. Taková kouzla sice existují, ale nemyslím si, že jsou právě férová. Mám pro vás jen několik čarodějných rad, Získejte konečně TOHO PRAVÉHO! jak z lehkého mravenčení udělat nepřekonatelnou touhu a ze seriózního bankovního úředníka neřízenou střelu. A to je přece pěkné pro vás oba.

1
Kouzelné přísady
Pokud budete vařit svému vyvolenému večeři, měla byste si venku chytit pět mravenců, které nakonec přidáte do pokrmu ‒ silně stimulují sexuální pud. Stejný, téměř okamžitý účinek mají tři včely. Existují i další druhy živočichů s podobným účinkem, ale nemá smysl je jmenovat, protože se u nás volně nevyskytují a vy byste musela přemlouvat zaměstnance zoologické zahrady stylem: „Promiňte, ale neměl byste kůži z hada, nebo pár moskytů?“. Mravenci plně postačí. Pochopitelně, že ON by o vašem počínání neměl vědět!

.
Autor: Shutterstock.com


2
Ovládněte jeho myšlenky

Padl vám do oka nějaký charizmatický muž? Toužíte, aby každá jeho myšlenka patřila jen vám? Žádný problém. Vyzkoušejte kouzlo, které přitáhne jeho srdce k tomu vašemu. Než začnete, vyhraďte si asi jednu hodinu. Aby byl účinek opravdu silný, počkejte na jakýkoliv větrný den. K provedení kouzla budete potřebovat několik kapek svého oblíbeného parfému, trochu drceného rozmarýnu a černobýlu. Čarovat musíte venku, na větru vanoucím od východu nebo směrem k vašemu zamýšlenému cíli. Postavte se někam, kde vás nikdo neuvidí, ale kde vás zároveň bude ovívat vítr, a vezměte si trochu rozdrcených bylinek do dlaní. Odfoukněte je po větru a představujte si při tom, jak získáte pozornost svého vyvoleného. Pak, aniž byste si otřela prach z bylinek z rukou, si kápněte do dlaní trochu parfému. Třete si dlaně silně o sebe, jako byste se snažila zahřát, a soustřeďte se na to, jak příslušná osoba na vás myslí. Provádějte kouzlo, co nejdéle můžete. Otřete si dlaně o místo, kde máte srdce, a zapečeťte ho tímto zaříkadlem: „Toulavý větře, nes mé kouzlo, nes, k tomu, kdo jeho sílu pozná dnes. Omámí ho vůně a bylinky, jen mně budou patřit jeho myšlenky.“ Parfém, jenž si vybrala pro toto kouzlo, použijte vždy, když bude váš vyvolený nablízku, abyste posílila jeho myšlenky na vás. Uvidíte, že vás brzy už nebude moct pustit z hlavy.

3

Šťastné srdce
Naučte se kouzlo, které vám při první schůzce s mužem snů určitě pomůže. Vlastně je to takový doplněk k pečlivě vybraným šatům, účesu, parfému a všemu, co na něj má zapůsobit. Budete potřebovat červenou svíci, červený papír a rudý fi x nebo tuš. Na papír nakreslete srdce asi tak veliké, aby se vám po vystřižení vešlo do kabelky nebo do kapsy. Vystřihněte ho a přeložte napůl. Mělo by vypadat jako malé přáníčko. Dovnitř nakreslete dvě srdce, tentokrát propojená, a do jednoho vepište své jméno a do druhého jeho. Pak srdce rozevřete a položte pod zapálenou svíčku. Třikrát ji obejděte proti směru hodinových ručiček a pronášejte tato slova: Ten se po mně otočí, koho čekám v davu. Jeden pohled do očí a ztratí pro mě hlavu. Budu jeho jediná, jak talisman čaruje. Něco nově začíná, co nám lásku daruje. A tak se staň. Poté trochou vosku ze svíce strany srdíčka slepte. Talisman vezměte s sebou. Svíci nechte dohořet na bezpečném místě. Po schůzce srdce někam uložte, například do knihy. Nemusíte se ho zbavovat.

.
Autor: Shutterstock.com


4

Zaručený recept
Pokud byste chtěla partnera do čarování zasvětit, nabízím recept na nápoj, který udělá divy s vámi oběma. Vyžaduje ale jistou přípravu. Opatřete si stříbrnou minci. Tu noste u sebe do úplňku, pak ji vezměte do dlaně a vystavte ji měsíční záři tak, aby se nabila. Při tom mějte před očima tvář svého milého. Takto nabitý peníz uschovejte. Až přijde TEN večer, vezměte tři lístky šalvěje a tři lístky bazalky a mincí je potřete. Pak je dejte na dno skleniček a zalijte medovinou. Po hodině nápoj společně vypijte. Účinek se dostaví okamžitě a u obou stejně. Minci si můžete nechat zase na příště. Přeji vám mnoho příjemných nocí!

5
Nápoj lásky

I do nápojů lze přidat něco, co by vám mělo zajistit příjemně strávenou bezesnou noc ve dvou. Kopřivová semínka v bílém víně mají účinek jako mravenci, do nápoje lze přidat také listy řebříčku, který je kvalitní afrodiziakum