Blesk.cz si loni nechal zpracovat Leošův horoskop krátce poté, co se provalila jeho milostná aféra s modelkou Lucií Petriškovou. Postavení hvězd podle astrologů přesně vystihuje Leošovu impulzivní a dynamickou osobnost. S tím ruku v ruce ale přicházejí konflikty.

493844:gallery:true:true Vše o rozvodu Leoše Mareše a Moniky Poslušné

Co řekly hvězdy o Marešovi?

Dopad skandálů na rodinu by měl Leoše zajímat více. Negativní Mars a Saturn mu ale přináší domácí konflikty, je v rodině skrytě diktátorský, což by mohlo vést k rozvodu. Merkur ho ale nutí všechno si uvážlivě rozmyslet, i ze strany zázemí a financí.

495783:wide:true:true Hvězdy k Leošovi: Rozvod s manželkou v roce 2010

Jakou budoucnost měla loni ve hvězdách Marešova žena Monika

Manželka Monika je obecně docela milující tvor. Její Slunce v Rybách a Luna ve Vahách Marešovi dávají pocit domova a porozumění, vyžaduje od ní pohodu a klid, kterou mu umí přinášet. Děti jsou pro ni hlavní faktor v ohledu rozhodování o tom, co dělat do budoucna.

Jupiter jí dává pocit radostnosti, ale taky ochotu umět trochu trpět kvůli druhým.

Mars a Saturn v horoskopu obou můžou znamenat, že právě milostné vztahy mohou manželství narušit značně, Uran a Pluto dává možnost rozchodu, který by se odehrával tajně a pomalu.

Pozitivní pro ni bude rok 2010, kdy se ukáže, jestli do té doby vše vydrží a nebude od manžela chtít i s dětmi odejít.

Blesk.cz před rokem Marešovi předpověděl rozvod
Autor: Blesk.cz

 

 

 

Hvězdy nelžou

Vypadá to, že horoskop se Monice a Leošovi vyplnil beze zbytku. Jen s tím rozdílem, že od Leoše neodchází Monika s dětmi, ale Leoš si balí kufry sám a stěhuje se z luxusního smíchovského bytu do staršího bytu v Praze-Braníku.

Za vším stojí Marešovy nekonečné milostné aféry, zejména jeho vztah s dvacetiletou Dívkou Šumavy Gabrielou Dvořákovou. Monika to už nemohla dále snášet, proto řekla dost. Buď já a děti, nebo Ona! Ta, kterou Mareš stále donekonečna zapírá, když tvrdí, že za rozchodem s Monikou nikdo třetí nestojí…