Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paroubkovi mají chůvu už i v Teplicích!

Autor: INT - 
9. února 2010
16:09

Jiří Paroubek a jeho manželka Petra už mají v Teplicích vybranou chůvu pro dceru Margaritu a rozhodují se, jaký byt si tu vyberou. S volbami v roce 2010, kdy bude Paroubek kandidovat v Ústeckém kraji to prý nijak nesouvisí.

"Žena právě jezdí po Teplicích a tyto věci zařizuje. Děkuji všem za nabídky. Žen, které se hlásily, byla spousta," řekl MF DNES šéf ČSSD.

Menší byt si v lázeňském městě chtějí manželé pronajmout kvůli řadě společenských akcí, na které jsou zváni. Paroubek na ně nechtěl chodit sám, když žena přebývala v Praze. Spojovat pořízení bytu s volební kampaní odmítl. Žádný populismus to prý není.

Jaký byt a kde si šéf ČSSD vyhlédl, neupřesnil. Minulý týden ale dementoval informace, že by šlo o byt v domě naproti teplickému magistrátu, v ulici U Radnice. "Ale už se ten výběr blíží," dodal.

Již dříve na stěhování předsedy ČSSD Paroubka reagoval primátor města Teplice Jaroslav Kubera (ODS): "U nás je každý vítaný a bytů je tu dost. Ale jestli chce pan Paroubek u nás jen přespávat, pak by mu možná našli nějaký pokoj v Domově důchodců v Bystřanech, kam tak často jezdí," řekl serveru algin.cz.

Paroubkovi mají ještě dva byty v Praze.

S výchovou dcery jim už dnes pomáhá jiná žena, která je Paroubkové k ruce, když potřebuje zařizovat soukromé záležitosti.

gioconda ( 10. února 2010 14:01 )

Zpanštělá bída Paroubků hájí zájmy chudinek co nemají 30 ká na doktora, myslí to s námi holt upřímě, stejně jako miliardář Gross, Špidla a nebo bigamista Ráth. Budu je volit, bude sranda, ne?

gioconda ( 10. února 2010 13:57 )

Sněhule, že ty jsi ta placená klaka socanů, po které jde už policie? Co sem pleteš jiné věci, to jako když někdo skočí z balkonu ve 13.patře, tak to ospravedlníš tím, no a co, běžně lidi skáčou z mostu a taky si skočíš? Ty jai fakt asi bez mozku, že?

gioconda ( 10. února 2010 13:55 )

Je to prostě socka, no... Neví, že plno bezdomáčů a dalších chudáků nemá ani na komp, a že až bude ta rovnost, po které tak prahne, tak ne, že jí něco někdo dá, ale ona dá těm ještě chudším 90% toho co má dnes, typicka vytlepaná volička bradavičnatých...., no )))

vrba ( 10. února 2010 11:47 )

A je to tu zase. Jen se někdo dotkne ČSSD hned se najdou obránci, kteří ukazují na ODS stylem: Já jsem rozbil onko, ale Pepík trhá mouchám nožičky.

aapricot89 ( 10. února 2010 00:48 )

Kdyz zena ma trimesicni dite a je na materske, tak to decko si ma hlidat ona. Pokud je zena svobodna matka, tak ji nic jineho nezbyva, ale Paroubkova se ma jak prase v zite, tak muze si decko hlidat sama. Ale ona musi sveho manzela reprezentovat a doprovazet ho na akcich CSSD, aby uzitecni idioti jako vy, slintali, kdyz vidi Nosatou Susenku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa