Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Je jí sedm a je královna lesbiček a gayů

Julie Lira bude královnou samby
Julie Lira bude královnou samby  (Autor: ČTK)
Autor: hto, ČTK, jos - 
11. února 2010
14:51

Několik dní před začátkem světoznámého karnevalu v Rio de Janeiru je jasné, že královnou žhavé samby bude Julie Lira (7). Rozhodl o tom soud, který nevyslyšel námitky, že dítě nemůže být sexy symbolem hříšného karnevalu.

Otec Liry vždy tvrdil, že Julia má sambu v krvi a prosazoval, aby mohla tančit v čele průvodu. Nic proti tomu, ale ví její táta, že karneval je také setkáním lesbiček, gayů a všech ostatních, kteří si chtějí užít hlavně divoký sex?

Být královnou samby na karnevalu je v Brazílii prestižní záležitostí, ale taková role je také spojována se spoře odhalenými ženami často zdokonalenými plastikami. Zároveň se od ní očekává, že vydrží tancovat 80 minut v kuse.

"Nejsme proti účasti dětí na karnevalu, ale nemůžeme dopustit, aby sedmiletá dívka dostal roli, s níž je tradičně spojován sex," zlobil se Carlos Nicodemos z výboru pro ochranu dětí a dospívajících.

Otec Julie tyto názory ale smetl ze stolu: "Každý, kdo pociťuje jakýkoli druh vzrušení při pohledu na sedmiletou holku, by měl jít k doktorovi. Julia má na to být královnou!" Soud mu dal za pravdu.

Umělecká ředitelka školy Viradouro podle BBC řekla, že sedmiletou dívku v žádném případně nebudou chtít změnit na dospělou ženu. Naopak mají v plánu zdůraznit její nevinnost.

Julie Lira bude královnou samby Julie Lira bude královnou samby | ČTK

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

djaba ( 13. února 2010 20:54 )

Ano , jiná kultura , jiné mravy , souhlasím .Ano , velikonoce jsou brutální a leckde jsou týrány malé i velké.Musím připomenout kruté a bestiální české pohádky jako třeba Karkulka a nelidsky týraný vlk ,Otesánek nebo Ježibaba z perníkové chaloupky - lidožrouti .

gogo ( 13. února 2010 13:53 )

máme ještě co dohánět ....

anelam ( 13. února 2010 10:02 )

BOJUJE ZA ZNEUŽÍVÁNÍ DĚTÍ!!!!ASPOŇ TEN VYSPĚLÝ.VÝTE VŮBEC NĚCO O TOM KARNEVALU?ŽE JAK PROBÝHÁ TAK JE NEJVÍCE VRAŽD A ZNÁSILNĚNÍ A ZNEUŽITÍ DĚTÍ OBOU POHLAVÍ-SAMOZŘEJMĚ SE O TOM NETROUBÍ DO SVĚTA!KDEJAKÝ PEDOFIL ZAČNE SLINTAT ADÁL VÍTE SAMI JAK TO DOPADÁ.NO A TEN JEJÍ VYGUMOVANÝ OTEC I SOUD-ASI JE PODPLACENÝ-TOMU TAKTO JEŠTĚ NAHRÁVAJÍ.HOLKA MÁ SOUTĚŽIT ÚPLNĚ JINÉ SOUTĚŽI.

vrba ( 11. února 2010 19:29 )

pp10 ( 11. února 2010 17:55 )

???? co s tím má tancování 7 leté holky na karnevlau???? Meli byste nejdrív poznat kulturu a pak o ní mluvit. Navíc tanec v Braziliii neznamená nutne jen sex....... A co takhle ceské velikonoce a slehání zen a dívek??? To asi nevíte, ze svet zvencí se na to dívá a povazuje to za týrání zen????

Zobrazit celou diskusi