Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V luxusu se po Margaritě předvedla i dcera Brožové

Autor: hof - 
6. února 2010
05:00

Sociální demokracie v Česku ujíždí na luxusu značky Dior. Nejenže Paroubkovi oblékli malou Margaritu (3 měsíce) na křest do botiček za 1700 Kč, ale také dcera Kateřiny Brožové, která měla za ČSSD kandidovat ve volbách, předvedla šaty od Diora

A to rovnou na přehlídkovém molu.

Pro malou Kačenku Tomanovou (7) to nebyla první zkušenost v modelingu. „Je to opravdu Kačky druhá přehlídka. Poprvé to bylo v butiku Dior, kde šlo o malou přehlídku pro klienty tohoto módního domu,“ prozradila Novinkám.cz Kateřina Brožová. Ta je blízkou přítelkyní šéfa ČSSD Jiřího Paroubka.

K tomu, proč měla Margarita Paroubková na křtu botičky od Diora za 1700 Kč, se Paroubková vyjádřila na Frekvenci 1. Věděla prý, že kvůli nim bude skandál. „Otázkou bylo, zda chránit nás, nebo urazit kmotru, která Margaritě botičky darovala. Já jsem se rozhodla jí ty botičky dát,“ prohlásila.

Margaritu Paroubkovi asi zapojí i do předvolební kampaně. „Je doba krize a potřebujeme šetřit za modely a modelky, tak bychom pózovali my všichni. Pro sociální demokracii také pracuji zdarma – neuvažovala jsem o tom, ale myslím, že na tom není nic špatného,“ řekla Petra v rozhovoru v Pressklubu, který dnes vysílá Frekvence 1 od 17:30 hod.

huhule ( 8. února 2010 12:35 )

A jakpak chodí oblékaný malý Nicolas Topol? Mrkněte naň a dejte mi vědět. Jistě oblékaný od Vietnamců nechodí. Ať se každý obléká jak chce.

kolouch11 ( 7. února 2010 13:07 )

Brožovvvá si může dceru obléknout do čeho chce a kdy chce, má na to milence, ale hlavně si sama vydělává, umí to. Co udělá kostlivec, který nic nemá,jen jí běží roky? Sbalí politika, který je ženatý, má dost velký plat a rád cestuje. Tím má život zajištěn. Oblečení její dcery i její platíme my všichni. Její sexy mozek, rukama nedělá a hlavou taky ne, to je vidět v parlamentu. Kde byla chudá překladatelka, kde měla svůj blog, kde se ke všemu vyjadřovala? Nikde, neměla ani byt. Stačí se podívat na její oblečení na starších fotografii, kde doprovází Paroubečeka, ještě jako obyčejná překladatelka. Možná ten pytel by se hodil.

chichicha ( 6. února 2010 20:10 )

Tak jo,dobrej den,gůten tág a good day a polib nám miláčku laskavě pr*del.

chichicha ( 6. února 2010 20:08 )

ten vohoz repasovanej ze sekundhandu?Jen jesi nás Katy nemá za ouplný blbce.

lorka ( 6. února 2010 20:01 )

to je spíš blbá káča, samozřejmě už musí vydělávat i na té své dcerušce. Ať radši hodí nohy do praku nějakýmu milionáři .... to jí jde dobře

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa