Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manžel Karly z Výměny manželek: Vychovává deset dětí!

Nová velká rodina žije sice skromně, ale zatím údajně spokojeně v domku v jihomoravském Podivíně. Málem si všichni nemají kam sednout. Zleva rodina Petra Havránka, vedle nich sedí Ivana Bäumlová a její čtyři děti.
5. února 2010 | 05:02

Zkoušel v televizi vyměnit manželku, a nejenže teď žije s její kamarádkou, ale ještě se oba starají o svých 10 dětí! Účastníkovi loňského březnového dílu reality show Výměna manželek Petru Havránkovi (41) nedávno utekla žena Karla (38) s mladším mužem.

Nadělala dluhy a rodina z ostravského sídliště se šesti dětmi přišla o střechu nad hlavou. Havránek i s potomky teď našel více než azyl u manželčiny kamarádky.

Havránkův příběh Blesk nedávno zveřejnil dokonce na titulní straně. Loňská hvězda Výměny manželek Karla si našla přítele, zkusila s ním drogy a nadělala dluhy. To poslední, co udělala pro své děti, bylo, že je odvezla ke kamarádce do jihomoravského Podivína.

Karla Havránková (38) opustila svých šest dětí
Autor: Reprofoto TV Nova

„Tvrdila, že si je vyzvedne nejpozději za dva týdny. Asi na to ale zapomněla,“ řekla včera Blesku náhradní máma Ivana Bäumlová (39). Sama už v malém rodinném domku vychovává 4 vlastní děti. Za dětmi dorazil do Podivína také jejich otec. Po zhruba měsíci soužití s Bäumlovými to vypadá, že tam Havránkovi už nejsou jen na návštěvě.

„Petr je hodný chlap, jako málokterý. Máme hodně společného,“ přiznala náklonnost k Havránkovi Ivana Bäumlová. Je přitom už dvakrát rozvedená. „Druhý manžel se dal na drogy. Nadělal obrovské dluhy, kradl a skončil ve vězení,“ řekla Bäumlová.

Budoucnosti s nezaměstnaným šestinásobným otcem se ale neobává. „Doma mi Petr se vším pomáhá. Je výborný kuchař. Děti ho mají rády a je vidět, že rodinu táhl on,“ dodala Bäumlová.

Petr Havránek se na oko snaží tvářit, že se v novém vztahu ocitl nevinně. „Do kupy nás daly spíš děti,“ řekl. Přijaly ho i všechny děti jeho nové přítelkyně. „A rozumí si i s mými dětmi,“ zdůraznil. Připouští, že dvanáctičlenná rodina žije velmi skromně. Věří ale v lepší zítřky. „Zvládneme to!“ doufá Havránek.

Když ve Výměně manželek Karla telefonovala se svými dětmi, neubránila se přitom slzám. Od té doby se změnila. Teď jim nepošle ani esemesku a o svém útěku od dětí nechce s nikým hovořit. „Nebudu se s vámi o tom bavit,“ řekla už několikrát Blesku.

Autor: Michal Budík