Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Drzý pražský taxikář: Vysmíval se policistům!

Video se připravuje ...
Autor: rvs - 
4. února 2010
11:45

To, co předvedl pražský taxikář, kterého natočili městští policisté, už opravdu přesáhlo všechny meze. Nejen že se snažil okrást holandského turistu, kterému za 17 kilometrů jízdy naúčtoval 1113 korun, ale navíc ještě hrubě urážel strážníky, kteří ho zastavili.

"Zavři ty dveře, povídám zavři ty dveře, do pr…," řval taxikář na policisty, kteří si ho dovolili 'obtěžovat' kontrolou! "Chováte se jako prasata," pořvával dál taxikář. Asi padesátiletý holandský turista byl v šoku, na něco podobného očividně z domova není zvyklý.

Za 17 kilometrů jízdy si naúčtoval skoro 1200 korun. Pak byl ještě sprostý na policajty! Za 17 kilometrů jízdy si naúčtoval skoro 1200 korun. Pak byl ještě sprostý na policajty! | MP Praha
Drzost: Taxikář chtěl za 17 km 1113 korun! Čtěte ZDE>>

Zlodějství a arogance některých pražských taxikářů jsou už ve světě bohužel nechvalně proslulé a Češi mají z ostudy kabát. Cizincům, neznalým místních poměrů, je totiž dost těžké po jejich otřesných zkušenostech vysvětlit, že všichni Češi nejsou arogantní zloději s vystupováním pasáka z Perlovky. Mnoho turistů už se tak raději táhne s těžkými kufry z letiště a na letiště hromadnou dopravou, než aby riskovali okradení nabubřelým 'drožkařem'.

Názor čtenářů: V Americe by mu to neprošlo!
"Policie nemá žádnou vážnost. Chtěla bych vidět toho taxikáře takovým způsobem mluvit s americkým poldou. Dovolit si takhle řvát, nebo zavřít okénko, tak dostane želízka a zadarmo se sveze na policii. Druhý den soud a záleží na soudci – buď mastná pokuta, nebo jde sedět."
Názor čtenářů: Měl dostat nakládačku
"Ten policista ho měl vytáhnout a dát mu pořádnou nakládačku! Pro toho Holanďana to musel být opravdu zážitek."
Názor čtenářů: Lepší je jet MHD
"Když pokud jedu do Prahy se skupinou Němců, dopředu je varuji před touto sebrankou, na letišti je prostě ignoruji a použiju MHD. Kdo se v Praze trochu vyzná, tak tyhle parazity vůbec nepotřebuje."

Na zadržení jednoho z členů ochranky šéfů taxíkářských odborů bylo potřeba hned několik strážníků Na zadržení jednoho z členů ochranky šéfů taxíkářských odborů bylo potřeba hned několik strážníků | Jiří Černohorský
Pražští taxikáři se na Staromáku poprali s policisty. Čtěte ZDE>>

sakra ( 5. února 2010 10:25 )

Jaký Bém, tací taxikáři!!! Bém o nich kecá už léta a nic!!!!!!!

scrolan ( 5. února 2010 03:48 )

ANO, aj ja si rada pockam a VERIM, ze to bude mat aj pokracovanie a dohru - adekvatnu na SUDE !!! Tak sa o to zaujimajte a dotazujte aj ostatni, aby sa s tym aj nieco konkretne udialo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zdepa ( 4. února 2010 20:25 )

skončil. Jinak nemá tato poloviční informace cenu.

smrk ( 4. února 2010 18:10 )

Řekl bych, že jsi musel za komančů "hodně trpět" když si to tak přesně pamatuješ, zřejmě jsi patřil mezi ty pro které si policajti chodili pravidelně ale zřejmě jsi dostal málo, pamětníku.....

kolouch11 ( 4. února 2010 15:47 )

Taxi, o tom to přesně je, když ho potřebujete, tak sednete a jedete. Kde jsou naše zákony, jak si někdo může dovolit takový incident????????????? Když to budete vy nebo já, hned nás soudce bude soudit, vyslýchat a tady, má i policajt strach.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání