Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vraždu Mrázka šetří detektiv, kterému ukradli policejní data!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, pal - 
29. ledna 2010
20:54

Výslechy při vyšetřování vraždy kontroverzního podnikatele Františka Mrázka vede detektiv Milan Řečínský, kterému při vyšetřování jiného případu před dvěma lety údajně ukradl vězeň z počítače citlivá policejní data!

Informovala o tom v pátek televize Nova.

Pokračovat ve vyšetřování případu vraždy Mrázka nařídila na podzim loňského roku nejvyšší státní zástupkyně Renata Vesecká. Detektivové nyní začali s novými výslechy, soustřeďují se především na bývalé policisty.

Výslechy vede podle Novy detektiv Řečínský, který spolu s kolegou před dvěma lety půjčil do cely počítač odsouzenému hackerovi. Vězeň totiž detektivům slíbil, že prostřednictvím počítače sežene důkazy proti příbramskému bossovi Jaroslavu Starkovi. Hacker ale z policejního počítače odcizil citlivá data z vyšetřování a navíc posílal zprávy některým politikům, uvedla Nova.
Policie odmítá komentovat, proč se kauzou zabývá právě Řečínský. K vyšetřování se nechtějí vyjadřovat ani žalobci. "Žádné bližší podrobnosti zveřejňovat nebudeme," řekla mluvčí Městského státního zastupitelství v Praze Štěpánka Zenklová.

Mrázka, o němž média píšou jako o někdejším vládci podsvětí, zastřelil dosud neznámý pachatel v lednu 2006. Podle bývalého šéfa Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Jana Kubiceho byl Mrázek zavražděn kvůli zákulisním tahanicím o ústeckou potravinářskou firmu Setuza.

hihihi ( 30. ledna 2010 19:16 )

náhodou něco jako ten Mrazík z tý ruský pohádky.Ten ruskej zmrazoval Nastěnku a ten tuzemskej zas prej zmrazil konta ve Šwajcu.

sakra ( 30. ledna 2010 09:36 )

Zjistí samozřejmě hovno a případ bude odložen.

mujboze ( 29. ledna 2010 20:37 )

...no není to radost žít v takovým kocourkově? ....lidi se těšej, že se mohou spolehnout na orgány jak na slovo boží. důvěra stoupá každou novou zprávičkou, každným novým dnem - vod veselecký až po posledního hastroše u soudu a u polišů... .....50 let jsme nadávali na ty svině, co nás špehovali, vobviňovali a soudili.....až jsme zacinkali klíči, vytáhli do revoluce - a konečně jsme dočkali svobody, demokracie, moudrosti a důvěry - za to to přeci stálo, ni? není nad to věřit tatínkovi, mamince, soudům, prokuratuře, polišům... všichni nám chtěj jen dobro a spravedlivost

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání