Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Legíny, které potlačí celulitidu! Modelka Soukupová je důkazem.

1. února 2010 | 14:07
Prezentace klienta |

Lenka Soukupová vypadá skvěle. Jenže i tato půvabná žena se přesvědčila, že po třicítce už tělo není samozřejmě bezchybné. Začala jí trápit celulitida, figura už neměla takovou linii. Legíny Sanacell jí výrazně během měsíce napomohly radikálně vylepšit postavu.

Upřímná a naprosto realistická výpověď Lenky ozřejmí, nakolik je spektrum účinků legín Sanacell široké. Mohou se využít jako prevence a léčba CELULITIDY, což je jejich primární funkce, ale také například jako podpůrná a doplňková léčba po liposukci, pro kompresi v oblasti stehen po skleroterapii nebo jako pasivní aktivace svalstva stehen a hýždí po masážích. Velmi vhodné jsou i při redukci nadváhy. Tyto legíny sice za nikoho neshodí přebytečné kilogramy, ale pomohou s objemovými úbytky, které jsou 2 – 3 cm za měsíc v oblasti stehen a 3 – 4 cm v pase.

Ostatně více Lenka, kterou jsme zastihli ve fitcentru.

Lenko, proč jste toužila něco na postavě vylepšit. Jiná by vám mohla závidět...

Jako každý rok jsem rekapitulovala své úspěchy i neúspěchy. A jelikož se okrajově věnuji modelingu, tak jsem se podívala do zrcadla. Řekla jsem si, že by nebylo od věci trošku na sobě zapracovat. Zároveň jsem byla před koncem roku oslovena společnosti, která je výhradním distributorem legín SANACELL, zda bych se nechtěla stát tváří tohoto výrobku.

SANACELL
Autor: SANACELL

Takže vás k tomu se sebou něco udělat přiměla i náhoda?

Asi to byla trochu i náhoda. Tahle nabídka odpovídala mému rozpoložení. Začala jsem se víc zajímat o to co je to vlastně celulitida, lymfatický systém a na jakém principu vlastně mohu tyto LEGÍNY fungovat. Jak mi v novoročním předsevzetí mohou pomoci. Protože ani mé nohy se nevyhnuly mršce celulitidě. Věřte, že každá žena chce tento proces oddálit  ještě raději zastavit. Takže jsem začala studovat a detailněji se zajímat o nabídnutou spolupráci.

Co je to vlastně SANACELL a jakou souvislost mají tyto produkty s vylepšením vaši postavy?

Tak tuto otázku jsem si položila také. Protože, když mi volali představitelé této značky, tak jsem tyto produkty neznala a musím říci, že jsem měla na začátku spoustu otázek. Zjednodušeně jsou to LEGÍNY, které díky revoluční TECHNOLOGII zajišťují mikromasáž problémových partií. Což jsou u žen hlavně nohy, boky a zadeček. Dále pracují jako elastické kompresní bandáže a výrazně stimulují lymfatický systém v problémových partiích. Dnes již věřím, že tento produkt funguje, ale na začátku jsme byla velice skeptická.  Důležité pro mě bylo, že představitelé tohoto produktu neslibují žádné zázraky, ale vše je podloženo výsledky spokojených žen.

To znamená, že se jedná o funkční prádlo, které eliminuje příznaky celulitidy?

Ano přesně tak, eliminuje! Každý žena snad ví, že se celulitida nedá úplně vyléčit, ale můžeme zmírnit její stav. Až o jeden stupeň! A jelikož jsem v byla DRUHÉM STADIU, tak jsem s tím chtěla něco udělat a musím říci, že díky legínám DAFNE se mi to povedlo.

Na jakém principu tedy legíny SANACELL fungují?

Princip je velmi jednoduchý. Tyto legíny jsou vyrobeny z příjemného bavlněného materiálu a do něj jsou vpletena vlákna obsahující stříbro, uhlík a měď. Takže vodivé materiály pracující se statickou elektřinou a díky tomu stimulují lymfatický systém. Samozřejmě nesmím opomenout, že legíny jsou stavěny tak, že fungují jako elastické kompresivní bandáže a velmi dobře izolují. Inkriminované partie jsou neustále v teple, což je velmi dobré pro jejich prokrvování.

SANACELL
Autor: SANACELL



Pro koho jsou tedy legíny vhodné?

Já jsem si je oblíbila při jízdě na ortopedu. Dají se však využít při joggingu, nordic walkingu, jízdě na kolečkových bruslích, spiningu, posilování ve fitcentru či při squoshi. Spektrum využití je velké. Já je například nosím i na spaní, protože trpím syndromem studených nohou, mám nízký tlak. Mám kamarádku, která moc nesportuje a tyto legíny využívá také. I ona po třech týdnech hlásila značný efekt v inkriminovaných partiích.  Nosí je do práce, bez problému je schová pod džíny, šaty. V mrazu jsou prý velmi příjemné.

SANACELL
Autor: SANACELL


Jak tedy hodnotíte tento produkt?

Značka SANACELL mě velmi nadchla. Má samozřejmě jisté nedostatky. Když budete legíny oblékat pravidelně, pak za měsíc nošení dojde k razantním úbytku objemu v daných partiích. Což znamená menší konfekční velikost - pokud chcete funkčně pokračovat dál. To je ale zároveň důkaz, že fungují. Proto je člověk ochoten do menší velikosti investovat. S tím jistě bude řada žen souhlasit.