Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Za znásilnění školačky pět let

Kamil K. u Krajského soudu v Plzni.
Kamil K. u Krajského soudu v Plzni.  (Autor: Zbyněk Schnapka)
Autor: Zbyněk Schnapka - 
28. ledna 2010
14:50

Na pět let do vězení za znásilnění školačky (14) půjde Kamil K. (20) z Karlových Varů. Ten trest s úsměvem přijal a proti rozsudku Krajského soudu v Plzni se neodvolal.

Loni v létě se začal K. K. s dívkou na louce za základní školou v karlovarské čtvrti Nová Role nejdříve líbat. „Pak jí srazil k zemi a svlékl. Dívka se bránila. Kinkal jí klekl na nohy, chytil jí za krk, aby nekřičela a pak jí vnikal prsty do pochvy,“ popsala znásilnění státní zástupkyně Václava Brýdová.

„Nevěděl jsem kolik je jí let. Vnikal jsem do ní pouze prsty. Klasicky jsem s ní nesouložil,“ hájil se u soudu Kinkal. Dívka ale tvrdila, že se Kinkal o soulož pokoušel. Ale to se mu zřejmě nepodařilo. Penis měla mít dívka údajně jen mezi stehny. „Když vše skončilo, pomohl jsem jí s oblékáním. Brečela, pak jsme se objali a řekla, že je v pořádku,“ tvrdil K. K.

„Vycházeli jsme z rozhodnutí Nejvyššího soudu ČR, podle kterého se i to, co se odehrálo mezi Kinkalem a dívkou, dá považovat za soulož,“ řekl při zdůvodňování rozsudku soudce Jan Špeta.

arew ( 29. ledna 2010 14:56 )

Nic proti, ale když vidím dnešní mladé holky - některé si o to koledují! Flirtují právě s kluky tohoto věku a ještě se tím chlubí okolí! Ti kluci je berou jako snadnou kořist! Sousedčina dcera takhle provokovala už od 12-ti let a divím se, že se jí nestalo něco podobného. A těchto holčiček chudinek je víc !! Spíš lituji toho kluka, protože v kriminále to nebude mít opravdu jednoduché !

dasa0302 ( 29. ledna 2010 13:03 )

Přeji v kriminále vzrušivé zážitky!

krojc ( 29. ledna 2010 02:48 )

až ho jako tzv. prcačkáře dostanou do ruky spoluvězňové . Takový póvl je v kriminále na nejnižším stupni a každý si o něj i boty očistí, neřkuli s ním provedou něco daleko horšího. Inu, občas je i mezi kriminálníky pojem o tom, co je opravdu hnusné.

hihihi ( 28. ledna 2010 15:59 )

pravdy,ale prej mu za každej vodkroucenej rok zkrátěj ču*ráka vo pět cenťáků.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání