Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Petra Paroubková: Margaritku obléknu příště do pytle!

Petra Paroubková se nechala slyšet, že příště malou Margaritku raději oblékne do pytle. Blesk.cz připravil koláž, jak by to mohlo vypadat...
Petra Paroubková se nechala slyšet, že příště malou Margaritku raději oblékne do pytle. Blesk.cz připravil koláž, jak by to mohlo vypadat...  (Autor: Koláž Blesk.cz)
Autor: INT, jos - 
28. ledna 2010
08:14

VIDEO: Petra Paroubková se stále smiřuje s faktem, že si novináři dovolili informovat o luxusních botičkách pro její dceru Margaritu, a k tématu se vrací dokonce i na svém internetovém blogu! Tvrdí, že dceru příště oblékne do pytle! Její text o sobotním křtu je směskou ironie a rozhořčení.

"Margaritku budu oblékat do pytle od brambor, na nožičky jí dám laptě nebo omotám starý kapesník," píše ironicky Paroubková, která křest připodobňuje k ragbyovému zápasu: "Samotný obřad ani náhodou neprobíhal v režii biskupa. Režie se chopili paparazziové. Utvořili ragbyový mlýn a mleli se navzájem, šlapali po sobě, mířili na kněze a pak jsme se jejich cílem stali my," stěžuji se manželka šéfa ČSSD.

Petra Paroubková je od sobotního křtu nejspíš stále vyvedena z míry natolik, že asi zapomněla, že právě ona se svým mužem posílala pozvánky do redakcí snad všech masmédií v zemi. Kdyby chtěla křest bez fotografů a novinářů, mohl celý obřad proběhnout v rodinném kruhu bez předchozího velkolepého ohlášení.

Paroubková zároveň na svém blogu připomíná, že oblečení a botičky dostala dcera od své kmotry Margarity z Řecka. "Je (kmotra) sice dcerou starého a zasloužilého socialisty (dlouhá desetiletí člena Panhelénského socialistického hnutí, kterého je také členkou), ale v Řecku neznamená, že by levicově smýšlející člověk měl chodit v teplákách," dodává Paroubková.

Kmotrou malé Margarity byla řecká kamarádka Petry Paroubkové Margarita de la Porta Kmotrou malé Margarity byla řecká kamarádka Petry Paroubkové Margarita de la Porta | Tomáš Vrbenský

Text manželky šéfa ČSSD je prodchnutý ironií a špatně skrývaným rozhořčením. V závěru své výpovědi Paroubková dodává, že se poučila a že její dcera si luxus nezaslouží. Proto prý veškeré nové oblečení a vybavení rozdají. "Margaritku budu oblékat do pytle od brambor, na nožičky jí dám laptě nebo omotám starý kapesník. Ať dcera našeho předního socialisty trpí," uzavírá svůj "žalozpěv" Paroubková.

Video  Paroubkovi o víkendu křtili dceru Margaritu Elišku  - Pavel Machan
Video se připravuje ...

chichicha ( 31. ledna 2010 13:21 )

Peťulka tím svým přerostlým zobáčkem nevyklovala z lásky tomu svýmu bejby vočička.

panalev ( 29. ledna 2010 11:33 )

a hezké holce to přece sluší i v pytli!!

znojmacka ( 29. ledna 2010 09:45 )

z těch daní platíme celou politickou scénu. A příživníci jsou tam asi všichni. Ale i Topolánek si papá lahůdky a ostatní by podle něho měli - ano, jak jsi to napsal- žrát A taky u toho nemusí mlaskat. V čem je jinej třeba ten Topol, když říká, jak se musí šetřit ale sám se podle toho neřídí. Je stejnej, taky káže vodu a pije víno. Tak co. Najděte si jiný politický průse.ry obou zmíněných ( jistě jich je na výběr dost), to je pak jako argument, ale plácání o botičkách, na který se složí všichni daňoví poplatníci- to opravdu argument není. Pokud se tímto argumentuje, tak i malýmu Nicolasovi jste se složili na výbavičku v tom případě a nikoho to netrápilo. Vždyť tahle "kauza" je úplná bl.bost.

kalamandra ( 29. ledna 2010 08:42 )

Petro, příště méně okázalosti a touhy převádět se na veřejnosti. Až budete křtít 2. dítě,tak raději v rodinném kruhu, bez ohlášek a hromadného rozesílání pozvánek. Nebude třeba následné hysterie! A klidně obujte botičky od Diora znovu!

viha ( 29. ledna 2010 06:19 )

Prečo sa väčšina rozhorčuje a odsudzuje Pani Paroubkovú? Ruku na srdce, kto z vás by svojim deťom nedal len to najlepšie, keby na to mal? Bohužiaľ je to tak, niekto na to má, niekto nie. A obyčajne ten, kto má a je tzv. celeb-ritka, ešte aj dostane od sponzorov, riťolezov a pod. Závisť, závisť, závisť ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa