Hopper, kterému se rakovina prostaty rozšířila v těle natolik, že mu lékaři nedokážou pomoci, tak svádí boj nejen se zákeřnou nemocí, ale teď už i s manželkou.

Je to jako vyprávění z filmu Bezstarostná jízda, jenž Hoppera proslavil. Spolu s Peterem Fondou a Jackem Nicholsonem v tomto snímku kouřili před kamerou skutečnou marihuanu. A slabost pro lehké drogy zjevně Hopperovi vydržela i po natáčení. Alespoň to prohlásila jeho manželka v dokumentu, který nyní uveřejnil internetový server TMZ. Zdá se, že Victoria smrtelně nemocného herce šetřit nehodlá a do rozvodové bitvy vytáhla s nejtěžšími kalibry. Oba bojují o dceru Galen, které se ani jeden z nich nechce vzdát. V dokumentu se také Victoria nechala slyšet, že jí Hopper vyhrožoval v minulosti vraždou, pokud by ho někdy chtěla opustit. A navíc si prý schovával doma v ložnici nabité zbraně.

Hopper podal žádost o rozvod po 14 letech manželství v polovině ledna. Jako důvod tehdy uvedl, že mezi ním a ženou panují nepřekonatelné rozdíly. Loni byla herci diagnostikována rakovina prostaty. Nemoc se mu rozšířila i na kosti a lékaři oznámili, že mu už nedokážou pomoci. Hopper se tak už před několika týdny rozloučil s přáteli a prohlásil, že chce zemřít v Kalifornii v úzkém kruhu svých nejbližších.

Hopper svoji dceru Galen nadevše miluje. Po rozvodu ji chce mít ve společné péči.
Autor: profimedia.cz