Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejšpinavější město v EU je Ostrava: Prodáme ji!

Fotografie
Centrum Ostravy. Co dodat?  (Autor: internal)
Autor: jos, INT - 
26. ledna 2010
17:49

Nejšpinavějším městem v EU je česká Ostrava. Chcete-li moravsko-slezská Ostrava. To naší republice nedělá v Evropě vůbec dobrou reklamu. Blesk.cz zná způsob, jak obraz naší země v EU vylepšit!

MILUJEME OSTRAVU, I KDYŽ NENÍ NEJČISTŠÍ - ČTĚTE ZDE!

Podle údajů Českého hydrometeorologického ústavu je ovzduší v Ostravě nejhorší z celé Evropské unie.

„Z hlediska prašného aerosolu PM10 jsou tyto koncentrace opravdu nejvyšší,“ uvedl pro server novinky.cz vedoucí oddělení genetické toxikologie Ústavu experimentální medicíny Akademie věd ČR Radim Šrám s tím, že jejich část produkuje Ostravsko a další část pochází z polské části Slezska.

Právě tady vidí Blesk.cz řešení celého problému. Když se nepodaří vzduch v Ostravě zlepšit, zbavíme se jí! Za jednu korunu českou ji prodáme Polsku a už nikdy si nepřečteme, že nejhorší vzduch v EU má město z České republiky!

Tento obchod s sebou nese i další výhody: Baník Ostrava bude hrát fotbalovou ligu v Polsku a česká kotlina se nebude muset vypořádávat s nájezdy jeho agresivních fanoušků! Namítáte, že vám bude chybět Jarek Nohavica a Stodolní ulice? Nohavicu najdete na internetu a do Stodolní si můžete kdykoliv zajet! Třeba na víkend!

Centrum Ostravy. Co dodat? Centrum Ostravy. Co dodat? | Blesk - Pavel Čempěl
Ostrava - co dodat?

Jak vidíte problém se vzduchem v Ostravě vy? Podobně "vtipně" jako redaktoři Blesk.cz? Nebo ve špinavém městě žijete a podobné žertování vám vtipné nepřijde? Napište nám své názory do diskuze!

kanecek1996 ( 12. července 2010 12:50 )

Jenom to fotili když bylo špatné počasí s mlhou. Kdyby někdo přijel do Prahy a bylo hnusne počasi a mlha tak by taky mohl být titulek pod obrazkem : Vidíte to ovzduší na prahou? něco asi není v pořádku. Lidé co to napsaly by se měli stydět za to co napsali o ostravě. Podívejte se na fotky jak to tu vypadá když je normalní počasí. Si myslíte pražaci že když žijete ve hlavní městě tak že mužete rypat do ostatních měst? Fakt lidí kteří to napsali bych střílel na potkáni

joey86 ( 13. března 2010 16:22 )

taky si myslím

joey86 ( 13. března 2010 16:21 )

Podle mě by se lidé z prahy měli nejříve podívat na prahu a potom až hodnotit ostatní města protože bez ostravy by v česku nebylo uhlí a bez uhlí by nebyl žadný průmysl podle mě je tento článek opravdová blbost

lucya ( 8. března 2010 17:43 )

Tak teď nevím, jestli tento článek psal člověk který prošel alespoň 1. stupeň základní školy (o čemž silně pochybuju)! Redaktoři, kteří vypouštějí do světa tyto hlody, asi nemají nic jiného na práci...Nechápu, proč neudělají stejný článek o Praze (Pražská magistrála je snad ještě náročnější na životní prostředí-díky hluku-než všechen smog v Ostravě). Ostrava je nádherné město se spoustou zajímavostí. A jestliže má někdo pocit, že fanoušci Baníku jsou agresivní, co je tedy Ultras Sparta? Pisatel článku má zřejmě o kolečko míň...Možná by bylo působivější kdyby někdo napsal článek o týrání zvířat ( http://www.machovideo.com/video/Idiot_throws_dog_from_bridge_16953/ ) nebo jiných, mnohem závažnějších věcech, které se dějí okolo nás a ne sdělovat lidstvu své debilní úvahy na téma Ostravsko.

paja85 ( 11. února 2010 17:34 )

Nad tímto článkem mě nenapadá výstižnější slovo než primitivita. Petr Bezruč se obrací v hrobě! Jsem patriotka a to, že někdo vůbec o Ostravě něco takového dokázal napsat ukazuje jen to, že onen člověk je naprostý odpad a všechny sprostá slova! Já náš region miluju!

Zobrazit celou diskusi