Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Narkoman umořil tři psy!

Tenle pejsek přežil. Zachráněný lovecký pointer sotva stál na nohou
Tenle pejsek přežil. Zachráněný lovecký pointer sotva stál na nohou  (Autor: Marek Maskulanis)
Autor: uá - 
25. ledna 2010
07:04

Otřesný pohled se v neděli naskytl lidem z Vchynic na Litoměřicku v tamním opuštěném statku, který nelegálně obýval údajný narkoman. Ze čtyř psů, které tam choval, tři jeho péči nepřežili.

Zřejmě je utýral hladem. Čtvrtého, středně velkého psa loveckého plemene, se podařilo veterináři zachránit.

„Policisté ho právě přivezli k nám do útulku,“ potvrdila včera odpoledne majitelka Psího domova v Řepnici Miluše Maskulanisová.

Pejsek, doslova kost a kůže, se v tu chvíli sotva držel na nohou. O případ už se zajímají policisté. Starostka obce Jana Chládková na muže, který psy ve vchynickém statku utýral, podala trestní oznámení. Na místě už ho ale policisté nezastihli, slehla se po něm zem.

adam55 ( 26. ledna 2010 07:50 )

Kdy se konečně probudíme a začneme si více všímat toho co se děje kolem nás. Zároveň je potřeba tlačit na odpovědná místa, aby zvíře nebylo považováno za pouhou věc a týrání bylo tvrdě trestáno.

dustin ( 25. ledna 2010 11:12 )

Na co taketo zrudy ziju na tejto planete ? Zasluzi si to iste utrpenie, ktore museli prezit tie nevinne stvorenia... A to si nikto nevsimol ? Preco to nikto nenahlasil ? Je strasne, kolko utrpenia sposobuju "ludia" zvieratam.

dostojevskij ( 25. ledna 2010 09:43 )

Zabít ne, ať maká a kouli na nohu, aby nemohl utéct. Tak jednat se všemi vrahy, násilníky, zloději, narkomany!!!!!!! Žádný parádní kriminál!!!!!!!!!!!!!!

hulacisko ( 25. ledna 2010 09:06 )

SOUHLAS ! Ne zavřit ale zabit !!!!!!!!!!

jajajajenomja ( 25. ledna 2010 08:23 )

jeste se tady prodava ten michany heroin? mu koupim davku a dam zdarma, vyfetlo jedno. Odpad spolecnosti, prestehovat je na Sibir at se tam ufetujou.

Zobrazit celou diskusi