Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kamila Nývltová: Má už třetí hlavní roli!

Kamila je nejobsazovanější mladou muzikálovou zpěvačkou
Kamila je nejobsazovanější mladou muzikálovou zpěvačkou  (Autor: Michal Šula)
Autor: agš - 
25. ledna 2010
05:00

Zpěvačka Kamila Nývltová (20) sice skončila v soutěži X Factor až pátá, ale dostala už třetí hlavní roli v muzikálu a na Valentýna vydá svoji první desku.

Sama přitom vůbec nečekala, jak jí účast v soutěži pomůže.

„Byla jsem v šoku, když mě oslovil Michal David s první nabídkou na Kleopatru. Pak přišla Adriana v Draculovi a teď Angelika. Vlastně jsem dopadla lépe než ti, kdo skončili na lepších místech,“ svěřila Blesku Kamila, která se v divadle střídá se zkušenými kolegyněmi Leonou Machálkovou a Monikou Absolonovou a své vrstevnice dávno předběhla.

Do toho ještě musí stíhat studium. Naštěstí jí vyšli vstříc a má individuální studijní plán. Potřebovala to nejen kvůli zkouškám, ale také proto, že zbytek času trávila ve studiu při nahrávání své první desky.

„Jsou na ní tři moje autorské věci a pak starší písničky, české i zahraniční. Vyjde na Valentýna a jako kmotry budu mít Michala Davida, Hanku Křížkovou a Dana Hůlku,“ upřesnila Kamila, která v muzikálových divadlech našla novou rodinu. Podle Dana Hůlky dokonce držela dietu, díky níž zhubla devět kilo.

Kamila je nejobsazovanější mladou muzikálovou zpěvačkou Kamila je nejobsazovanější mladou muzikálovou zpěvačkou | Michal Šula

malinka ( 26. ledna 2010 12:44 )

Já si ji pamatuju už od X-Factoru. Pak jsem měla štěstí, viděla jsem ji jako Kleopatru i v Draculovi. Tak a teď se můžu těšit na Angeliku. A samozřejmě na CD.

bara ( 25. ledna 2010 22:04 )

já si na ni vzpomínám jen matně, bohužel jsem ji ještě v ničem neviděla.

malinka ( 25. ledna 2010 15:12 )

Milá a hezká holka a zpívá opravdu nádherně. CD si určitě pořídím.

jooooo ( 25. ledna 2010 06:02 )

Viděla jsem jí v Kleopatře a byla opravdu skvělá! Zastínila spoustu známých a "starých" pěveckých kolegů, měla největší aplaus a dostala nejvíc kytic a dárků. Její výkon byl vynikající!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa