Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kožušník vzkazuje Paroubkové: Petro, měla sis vybrat lépe!

Autor: efk - 
22. ledna 2010
15:10

Údajně nekrásnější europoslanec Edvard Kožušník (39) byl hostem on-line rozhovoru se čtenáři Blesk.cz. A mimo jiné uvedl, že si Petra Paroubková měla při volbě svého partnera vybrat lépe!

K Petře Paroubkové se řeč stočila během odpovědi na otázku, jak je to s milostnými vztahy mezi europoslanci. „Pravdou je, že je tam velký výběr u každého pohlaví. Myslím si, že třeba Petra Paroubková by si ve své věkové a váhové kategorii vybrala lépe,“ odpověděl Kožušník, který v Evropském parlamentu zastupuje zájmy ODS.

Na Petru Paroubkovou se pak europoslancem ptali i další čtenáři. „Myslíte si, že je Petra Paroubková sexy?“ zajímalo jednoho. „To se musíte zeptat jejího mozku,“ odpověděl Kožušník.

Ten se vyjádřil i k faktu, že ho španělský deník El Mundo označil za nejkrásnějšího europoslance. „Sám jsem to vůbec nezaznamenal, ale řekla mi to sestra mé španělské manželky. Takže jsem měl pak doma co vysvětlovat,“ napsal Kožušník.

CELÝ ZÁZNAM CHATU S KOŽUŠNÍKEM NAJDETE ZDE!

anasyi ( 23. ledna 2010 22:55 )

no ja si spise myslim,ze s tim vyplazenym jazykem,by mohl akorad tak delat slintace na lepici znamky.Jinak vubec nevim,co je to za cloveka ,jak se vubec dostal do poctu europoslance,cim tak vyznacneho se prokazal,Akorad to,ze prijel na EU ve smradlavem dresu a zacal je tam vsechny jebat.Kdo to je tento clovek?Co vyznamneho prinese pro ceskou zemi?

babca1 ( 23. ledna 2010 18:18 )

blbého a sebevědomého někdo volil za europoslance? Toto jméno jsem ještě nikdy neslyšela, a tak tam asi nic moc nedělá a myslí si, že je krásný! Chtělo by to trochu skromnosti a navážet se místo do Petry do své manželky cizinky, také si mohl vybrat lépe!

miko ( 23. ledna 2010 17:33 )

a tohleto platíme a ne málo

alixie ( 23. ledna 2010 13:47 )

To je opravdu europoslanec za ČR? To je tedy bída!! A co se asi o našich představitelích vůbec nedovíme. Kdo ho volil? Janou stranu zastupuje?

alixie ( 23. ledna 2010 13:47 )

To je opravdu europoslanec za ČR? To je tedy bída!! A co se asi o našich představitelích vůbec nedovíme. Kdo ho volil? Janou stranu zastupuje?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa