Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Při odklízení sněhu spadl ze střechy a zabil se

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: Petr Merta)
Autor: ČTK, pes - 
22. ledna 2010
14:02

Po pádu z 12. patra dnes dopoledne zemřel třiatřicetiletý muž, který ze střechy domu odklízel sníh. Informovala o tom ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Zaměstnanec úklidové firmy při čištění střechy domu z dosud neznámých důvodů přepadl přes okraj střechy. Muž byl na místě mrtev, nepomohla ani první pomoc, kterou mu poskytli kolemjdoucí a jeho kolega.

Okolnosti pádu zatím nejsou známy. "Zatím nebylo zjištěno cizí zavinění," řekla mluvčí. Případ šetří policie, která zjišťuje mimo jiné i to, zda muž dodržel příslušná bezpečnostní opatření při práci ve výškách. Soudní lékař zřejmě nařídí pitvu.

dostojevskij ( 22. ledna 2010 14:04 )

Ony ty úklidové služby vesměs pracují s bezpečnostními agenturami, tudíž se tam střídají lidé jak na běžícím pásu, neboť za tak nízký plat nikdo nebude dlouhodobě dělat!!!!!!!!!! Když už, tak zkontrolujte celé agentury!!!!!!!!!!!!! Tam se dávají keš peníze a okrádá se stát!!!!!!!! Nedivte se, že ten člověk je sedřený (tam se vydělá pouze hodinami a člověk není robot). Důsledně vše vyšetřete!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi