Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Obviněný: Já neřídil, v autě jsem seděl vzadu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Slávka Červená - 
22. ledna 2010
05:58

Jediné slůvko lítosti včera neřekl před soudem Josef T. (29) z Bystřice pod Hostýnem. Loni v červenci zřejmě řídil opilý a zabil dvě dívky (†19) a svého bratrance (†18).

Protože i včera tvrdil, že on za volantem neseděl, budou k soudu v březnu předvoláni další svědci.

Atmosféra v síni byla plná smutku. Maminky dívek plakaly. Svět se jim zhroutil v okamžiku, když jejich dcery loni nedorazily domů z diskotéky v Holešově. Tam neodmítly nabídku, že domů se mohou svézt autem

„Do Holešova jsem jel s bratrancem Radimem T. (†18). Byli jsme se projít, dal jsem si asi dvě piva a v autě jsme chtěli přespat,“ tvrdil obžalovaný. Údajně pospával, když k autu přišlo několik lidí. „Seděl jsem vzadu na levé straně s těma holkama. Řídil někdo cizí,“ řekl. Podle kamer však do vozu nastoupili dva mladíci a dvě dívky. Na místo vyjeli strážníci, protože skupina předtím dělala výtržnosti. Řidič ale před nimi začal ujíždět.

„Zrychlil tak, že jsem se rozhodl za ním nepokračovat. Za pár vteřin jsme viděli záblesk,“ vypověděl strážník. Podle znalce projížděl havarovaný vůz levotočivou zatáčku u Rymic rychlostí okolo 130 km. Josef T. měl v té době v krvi 1,6 promile. Renault Mégane napálil do břehu, pak zadní částí do památníku a obrátil se na střechu. Dvě dívky a mladý chlapec zemřeli.

Obžalovaný včera stále zapíral. „Necítím se vinen. Neuvědomuji si, že bych řídil já,“ mluvil stále dokola.

478011:gallery:true:true

segrazesnuleho ( 22. ledna 2010 20:33 )

*** mi zabil bráchu (jeho bratranec) zabiju ho za to vzal mi to nejcenější co sem měla a ta jedna holka byla těhotná

vrba ( 22. ledna 2010 19:04 )

lhaní, kdy je všechno jasné a on sprostě zapírá, by chtělo nějaký středověký trest a středověké metody výslechu. Po chvilce by se hrdina přiznal.

zobacek ( 22. ledna 2010 09:19 )

je to arogantní hajzl . měli by předat pozustalím

sakra ( 22. ledna 2010 09:17 )

Včera se "náměstek" z ministerstva spravedlnosti pěkně vybarvil. Řízení bez ŘP přestupek nebo trestný čin a co je více odstrašující. V podstatě řekl názor ministerstva a vlády, že za jízdu bez ŘP "hrozí" sice jen pokuta, ale když tento řidič někoho zmrzačí, nebo dokonce zabije(vražda?) hrozí mu vyšší postih než v roce 2009. Takže mládeži a nepřizpůsobiví jezděte bez papírů klidně dále. Za prvé vás chytí jen náhodou a za druhé je to jen přestupek s pokutičkou.

bettty ( 22. ledna 2010 06:52 )

Kde jste na to milý blesku přišel,nebyl to bratranec ale synovec obviněného,zabbil syna své vlastní sestry-pana T.znám a chování ze soudní síně úplně odpovídá jeho aroganci ještě tam mohl přidat svoje neuvěřitelné seběvědomí a kšiltovku naraženou na hlavu,tak jak ho všichni z města známe

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání