Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Darujte si super orgasmus! Vyzkoušejte nové erotické pomůcky.

1. února 2010 | 00:00
Prezentace klienta |

Zvýšený zájem o erotické pomůcky provokuje jejich výrobce k inovačním závodům. Cílem všech je garantovat maximální sexuální zážitek. Jejich nabídka bude vrcholit na nadcházejícího Valentýna, tradiční den zamilovaných.

Společnost FunConcept s.r.o., která v Česku zastupuje světovou elitu v oblasti intimních pomůcek, minulý týden představila nový, „tvarovatelný“ masážní strojek G-Ki od britského výrobce JE JOUE, určený pro ženy, páry a odvážné muže. Hlavní předností G-Ki je možnost přizpůsobení tvaru individuálním potřebám každé uživatelky. Tvarovatelné tělo i hlavice umožňuje současnou vaginální i klitorální stimulaci. G-Ki je vybavená množstvím masážních programů, které Vám díky své vodotěsnosti nabídne i při koupelnových hrátkách. Povrch je potažený lékařským silikonem a jak výrobce uvádí, výrobek neobsahuje ftaláty. Rychlé nabití prostřednictvím magnetického modulu je další novinkou, kterou zatím nepoužívají ani výrobci mobilních telefonů.

G-Ki
Autor: zdroj foto: www.JeJoue.cz


Německý výrobce Fun Factory vrací Britům Valentýnský úder novou modelovou řadou vibrátorů a dalších předmětů pro potěšení žen i mužů. Nová řada je označena názvem CLICK ’N’ CHARGE se snadným a rychlým dobíjením s magnetickou nabíječkou. Další vlastností modelové řady CLICK ’N’ CHARGE je úplná vodotěsnost a bezúdržbový provoz. Fun Factory myslí i na životní prostředí a proto nabíječku nepřibaluje ke každému výrobku. Univerzální nabíječku, která poslouží k nabíjení všech modelů, prodává výrobce samostatně. Jak je u Fun Factory zvykem, základním a nejčastěji používaným materiálem je hypoalergenní lékařský silikon. Německá preciznost, elektronické ovládání a hravý i originální design jsou hlavní přednosti sousedů z Fun Factory.

CLICK ’N’ CHARGE
Autor: zdroj foto: www.funtoys.cz

CLICK ’N’ CHARGE
Autor: zdroj foto: www.funtoys.cz

Švédští designéři LELO opět vsadili na jednoduché elegantní linie, přehledné ovládání, technickou vyspělost, kvalitní materiál a dokonalé dárkové balení (s příslušenstvím), které potěší i náročného perfekcionistu. Nová INA je navržena k současné vaginální i klitoriální stimulaci. Výkon obou motorů vibrátoru předčil naše očekávání. Její sestřenice MONA využívá klasické jednomotorové provedení a svádí vás na dokonalé linie, které jsou výsledkem evoluce genů legendárních předků GIGI a LIV. V duchu módních trendů zvolili designéři LELO i barevné provedení. Jak uvádí zástupce distributora, nejprodávanějšími barvami jsou fialová, černá a jemně zelená. Jak vidno, módní trendy ovlivňují opravdu všechna odvětví. Musíme konstatovat, že už „osahání“ INY a MONY v nás probudilo emotivní představy, jaké to bylo, vidět tyhle „holky“ dovádět. Už teď se těšíme se na Valentýnský večer.

LELO
Autor: zdroj foto: www.LELOdesign.cz


Další Valentýnská potěšení pro pány i dámy nabízí FunConcept s.r.o. na stránkách www.honítka.cz.