Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Velké strany se perou o Fischera a jeho partu!

Úřednická vláda Jana Fischera
 (Autor: Zbyněk Pecák)
Autor: pes - 
21. ledna 2010
12:21

Velké politické strany se před nadcházejícími volbami perou o členy Fischerovy úřednické vlády. Dostat na své kandidátky současné ministry chtějí prý tři největší strany.

Hlavním důvodem jejich snah je nebývalá popularita úřednických ministrů.

Podle dnešního Práva se snaží ODS získat ministra obrany Martina Bartáka a také ministra dopravy Gustava Slamečku. Ti zatím oficiální nabídku prý nedostali. ČSSD se naopak snaží do týmu naverbovat ministra vnitra Martina Pecinu. Pecina by se měl stát jedničkou ČSSD v jednom z krajů, kde straně chybí mediálně známá osobnost. Ne všichni v ČSSD ale s novým kandidátem souhlasí.

Top 09 popírá, že by chtěla před volbami měnit kandidátku. Mluví se ale o tom, že by rádi přetáhli ministra financí Eduarda Janotu, se kterým je Miroslav Kalousek dobrý přítel. Spekulovalo se také o tom, že TOP 09 se snaží získat i premiéra Jana Fischera. Ten ale popřel, že by měl zájem v politice pokračovat.

V kuloárech se také v souvislosti s ČSSD mluvilo o ministru zahraničí Janu Kohoutovi. Ten ale s ČSSD nechtěl údajně nic mít. Také v ODS se hovoří ještě o jednom jméně - o ministryni spravedlnosti Daniele Kovářové, která má také šanci se na kandidátku dostat.

Šéfové TOP 09, ODS i ČSSD ale svorně popírají, že by chtěli kandidátky měnit.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gogo ( 23. ledna 2010 10:06 )

Četl jsem, ale tudy již bohužel podle mne cesta nevede... Zde není prostor na rozvedení úvahy. S textem samozřejmě sohlasím, ale zde jeden čestný a neúplatný politik by sice strhnul masy, ale vládnoucí mafie by ho zlikvidovaly. Zcela zákonitě. Jako Husa a další v historii. Zde by musel vzniknout diktátor. Odvážný, tvrdý, spravedlivý a inteligentní. Jako byl třeba Karel IV. nebo Josef II. ale to je utopie ...

torro ( 22. ledna 2010 11:02 )

az se budou prat doufam ze ti bude v televizi nenazrany p.r.a.s.a.t.a

bosomfriend ( 21. ledna 2010 18:13 )

k zidovske vire. Z tehtele viry se ale nepropousti. Takze se klidne domyslete na kterou stranu se prikloni. je to vidim na stranu kapitalu.

hihihi ( 21. ledna 2010 17:40 )

Spíš fušer,pomejlenej komunista,kerej na starý kolena zjistil,že je eště k tomu nepokřtěnej Ju*de.Jedinej,kdo je z tý party zajímavej,tak asi Danuška Kovářovic,ta řeší všecko přes vaginu a má recht,páč ať je to tak či onak,stojí to všecko za pi*ču.

jaaaa ( 21. ledna 2010 17:14 )

by nemel z politiky odchazet, voleb se nemusi bat, vzdyt kdo by pro nej nevolil!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa