Pohlreich vyměnil vařečku za lyže

477067:gallery:true:true

Postrach českých kuchyní Zdeněk Pohlreich (52) odložil zástěru a vydal se odreagovat do hor. „Sport mě moc baví. Dřív jsem aktivně hrál baseball. Teď si rád zapinkám tenis a v zimě samozřejmě proženu lyže,“ řekl Blesku Pohlreich a prozradil, že kdyby se sportem uživil, tak bude pracovat raději na čerstvém vzduchu než v kuchyni. „Obávám se ale, že za to, co ve sportu předvádím, by mi nikdo nezaplatil,“ zavtipkoval reformátor českého pohostinství.

Heidi Janků házela lopatou

477064:gallery:true:true

Zpěvačka Heidi Janků (47) se tvrdé práce rozhodně nebojí, a když je potřeba, klidně vytáhne lopatu a jde odházet sníh. „Nedělá mi to v žádném případě problém. Je ale pravda, že minulý týden mi to připadalo jako nekonečný příběh. Jen co jsem sníh odházela, už tam byl znovu,“ smála se zpěvačka. V té chvíli jí ale do smíchu prý nebylo. „Bála jsem se, že se kvůli kalamitě nedostanu včas do Ostravy na ples, kde jsem vystupovala. Nakonec jsem jela pro jistotu vlakem,“ dodala Heidi.

Mejzlík vyráží na zimní túry

477065:gallery:true:true

Na procházce se psem načapal Blesk herce Miloslava Mejzlíka (58). „Je to můj tichý společník. Jmenuje se Robinson a já mu dělám už dva roky Pátka,“ zavtipkoval herec. Čtyřnohý kamarád se od Mejzlíka prý nehne ani na krok. „Beru ho s sebou i na zkoušky. Když někam přijdeme, tak ale fotí spíš jeho než mě. Já se nedivím, vždyť je taky daleko hezčí,“ zažertoval herec a prozradil, že Robinsona dostal od svého hereckého kolegy Oldřicha Navrátila (57).

Mesarošová hlídala oheň

477066:gallery:true:true

Tak takhle modelku Dominiku Mesarošovou (24) jen tak neuvidíte. Nenalíčenou, jen v teplákách a ještě k tomu při manuální práci. „Odjela jsem s kamarády na hory. Jenže si dali víc vína, a tak ta fuška zbyla na mě,“ vysvětlila modelka. Místo válení a popíjení svařáku se kráska musela postarat o bandu chlapů. „Sice jsem tam nebyla jediná holka, ale sama jsem se nabídla, že se o dřevo postarám,“ pochlubila se Mesarošová.