Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pohřeb zavražděné studentky Anikó: I nebe plakalo!

Studentka Technické  univerzity byla zavražděna
Studentka Technické univerzity byla zavražděna  (Autor: Nový Čas)
Autor: Saša Obuchová, jos - 
9. ledna 2010
22:33

Neskutečný žal, hlasité vzlyky a potoky slz! Se zavražděnou slovenskou studentkou Anikó (†20), kterou 19 ranami ve středu večer brutálně ubodal její přítel David (23), se na včerejší pohřeb přišlo v hustém dešti rozloučit 500 lidí.

Obrovský smutek prožívali rodiče studentky. Hlasité vzlyky zoufalého otce i matky svíraly srdce, podpírat je museli příbuzní. Na hřbitově panovalo mrazivé počasí a hustě pršelo. „Bylo to neskutečně milé děvče, měla dobré srdce. I obloha pláče nad tím, že už tu není,“ řekla se slzami v očích její kamarádka Andrea.

Nejbližší truchlí nad hrobem. Uprostřed pláčí rodiče zavražděné Anikó. Nejbližší truchlí nad hrobem. Uprostřed pláčí rodiče zavražděné Anikó. | Ivan Kováč

Nadějnou studentku našli v kaluži krve v jejím pronajatém bratislavském bytě. Policie už z brutální vraždy obvinila jejího přítele Davida B. z bratislavské Petržalky. Dívka se možná mohla zachránit, ale když se na ni vrah dobýval skrz dveře, namísto policii zavolala rodičům. A ti v rozrušení dali policii špatnou adresu…

norfils ( 11. ledna 2010 00:37 )

UPRIMNOU SOUSTRAS RODICU ...SKODA ZE SI SPLETLI ADRESU

farfalla ( 10. ledna 2010 19:41 )

Uprimnou soustrast rodicum..je mi lito tak mlade a hezke divky...

1946 ( 10. ledna 2010 17:46 )

sousedé, těm to bylo jedno, že někdo mládí do dveří. Asi jo, na Slovensku jsou stejní zbabělci jak u nás. nejlepší je zalézt do svého kutlochu a do ničeho se neplést.

derek ( 10. ledna 2010 10:29 )

Čest její památce

majojo ( 10. ledna 2010 09:42 )

Hlavně furt dokolečkas zdůrazňujte, že Anikó mohla žít, kdyby její rodiče nenahlásili policiii špatné číslo domu. To jim fakt poskytne útěchu a morální podporu.

Zobrazit celou diskusi