Bývalý novinář Radek John má sedmiletou nemanželskou dceru, o které jeho manželka Zlata Adamovská neměla ještě před pár dny ani tušení.

„O té dceři jsem se od manžela dozvěděla večer před tím, než to druhý den vyšlo v novinách. Vůbec jsem to netušila. Nechápu, jak za ní mohl sedm let jezdit a já přitom vůbec nic nevěděla,“ přiznala šokovaná herečka v deníku Aha!.

Takový podraz od muže, s nímž má dvě děti - Báru (22) a Petra (15) - určitě nečekala. A proto se rozhodla téměř pětadvacetileté manželství s Johnem skončit. "Podávám žádost o rozvod," řekla Blesku Zlata.

Fotogalerie
1 fotografie

Pro hvězdu seriálu Ordinace v růžové zahradě byla nevěra jejího manžela natolik nepříjemným překvapením, že se okamžitě rozhodla dát žádost o rozvod. „Počítám s tím, že to asi skončí rozvodem. Pro Zlatu to bylo velmi nepříjemné překvapení,“ přiznal John.

Ten také odtajnil okolnosti, za jakých se zapletl s matkou své nemanželské dcery. „Ona sem dováží argentinské víno. Pro to já mám velkou slabost, takže za náš vztah může vlastně může argentinské červené víno,“ říká John, který s podnikatelkou ve víně už sedm let vychovává dceru.

„Říká mi tatínku a snažím se o ni starat nejlépe, jak dovedu. Chci jí tím vynahradit fakt, že nevyrůstá v úplné rodině,“ svěřil se ještě John.