Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rozvod Topolánkových: Když se dohodnou, bude to hned!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, jos - 
7. ledna 2010
14:13

Topolánkovi se rozvádí v pondělí 25. ledna. "Když se dohodnou na majetkovém vyrovnání, tak se může stát, že se nedostaví osobně," řekla Blesku místopředsedkyně soudu Zuzana Barochová.

Rozvod proběhne u Obvodního soudu pro Prahu 6. "Je to úplně banální rozvod jako tisíce jiných," řekl Lidovým novinám Topolánkův právní zástupce Milan Jebavý.

Ani Topolánek nechce svůj rozvod nijak medializovat. "Každý má přece právo, aby tato pro něho citlivá osobní záležitost proběhla v klidu a v soukromí," napsal koncem roku 2009 Topolánek v tiskovém prohlášení.

Foto:  Archív

ondatra ( 8. ledna 2010 10:50 )

Myslím, že nebudeš od pravdy daleko, Můj Bože. Není to tak dávno, co se P. svěřila médiím, že je nadmíru spokojená se svým bodyguardem. T. ví, jak vyřešit prekérní rodinnou situaci. A když mu to stát (tedy my) zaplatí...

mujboze ( 7. ledna 2010 22:50 )

...jak znám ty naše kocourlovský, naše kilimandžáro pavča ze stavebního spoření se do května vytasí s nějakým kořenem....něco, jako tajnej radek john a jeho tajná matka tajný dcérky ... ....bo neúspěšná, tvrdohlavá moravačka, když kuje pomstu, jen tak rychle nepovolí - navíc s politicky úspěšnou sokyní, co se eště chlubí s luxusním prádýlkem do bulváru a plodí mu nemamželský děcko.. ..tož uvidíme, jakej novej kořen se to po rozvodu vynoří z kocourkovský mlhy.... analytik šachovnicovejch tahů jasnovidec Nofradamos znalec bouřek ve sklenici vody Nevěra není společenský, ale přírodní úkaz.... Friedrich Dürrenmatt ...takže přece jsme jen blížeji vopicím než princům a princeznám. Můj Bože

looki ( 7. ledna 2010 16:33 )

byt za 8mil.Kč jí zůstane, má právo na výživný, "pracuje" za nemalý peníz ve stranický VŠ (VŠFS která zásobujetitulama zvlášť vedení pražský radnice - viz. "Bc." Langmajer),....o hladu nezůstane.

anasyi ( 7. ledna 2010 13:59 )

ale ze nas uz krmi rozvodem od ctvrtka,ale kdyz to rika Jebavy,tak je to asi pravda

ondatra ( 7. ledna 2010 13:29 )

Topolánkův zástupce Jebavý má pravdu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa