Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jan Révai: Vyměnil ženu za dvojnici!

Fotografie
7. ledna 2010 | 04:55

Herec Jan Révai (35) si našel po dvou a půl letech manželství se slovenskou reportérkou Danielou (34) milenku. Se slovenskou herečkou Zuzanou Šulajovou (32) už přivítal i nový rok.

Obě dámy jako by si z oka vypadly! „U nás v divadle je to veřejné tajemství,“ řekl Blesku člen Divadla Radka Brzobohatého, kde se milenci poznali.

Jan Révai se s Danielou Urbánkovou, která pracovala jako zpravodajka slovenské televize oženil předloni v červenci. Velkolepá svatba v luxusním S-CLUBu v Řitce ale do manželství štěstí nepřinesla. Osudným se mu stala nová divadelní sezona v Divadle Radka Brzobohatého. Tam se Révai potkal při zkoušení představení Tančírna s další temperamentní Slovenkou, která jako by jeho manželce z oka vypadla. Jejich vztah dostal v divadle zelenou a podporuje jej dokonce i vedení divadla, hlavně principálka Hana Gregorová.

„Silvestra Honza s Katarínou dokonce strávili u Brzobohatých v jejich domě v Říčanech. Berou je tam jako oficiální pár. Dokonce jim tam Révai venčil i psy,“ upřesnil zdroj z divadla.

O Révaiovi s milenkou Blesku vyprávěl i jeden z diváků, který se zastavil v divadelním klubu. „S brunetkou, která mluvila slovensky, se objímali a líbali na baru. Původně jsem myslel, že je to jeho žena, jak jí byla podobná,“ řekl.
Podle informací Blesku nejde o utajovanou aférku. O tom, že má Révai milenku, už ví údajně i jeho žena. Přesto na dotaz Blesku prostřednictvím SMS nereagoval ani nebral telefon.

Autor: Saša Šeflová