Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pepa Vojtek: Chceme s Jovankou miminko

5. ledna 2010 | 12:35

Rocker Pepa Vojtek (44) konečně promluvil o tom, zda za jeho ´supertajnou´ svatbou s tanečnicí Jovankou (31) stojí dítě. Novopečená paní Vojtková těhotná není, potomkovi se ale nový manželský pár rozhodně nebrání!

Vojtek v rozhovoru pro Idnes.cz ozřejmil informace o údajném těhotenství novomanželky Jovanky. Manželka prý zatím nemůže otěhotnět - kvůli svým pracovním závazkům v muzikálech. "Dítě je ale otázka času. Pokud budeme zdraví, budeme mít vyřešené pracovní závazky a rozhodneme se pro dítě, tak si ho pořídíme. I proto jsem si Jovku bral," řekl potřetí ženatý Vojtek.

A bylo by to už jeho čtvrté dítě! S exmanželkou Libuškou Vojtkovou má totiž Vojtek syna Matýska (2,5), s bývalou partnerkou Sabinou Laurinovou pětiletou Valentýnku a s první ženou dvacetiletého Josefa.

Vojtek se v rozhovoru rozpovídal i o faktu, že chtěl před médii svůj sobotní svatební obřad utajit. Rocker však neprojevil dostatek taktu, když promluvil o skutečnosti, že si jako místo pro slavnostní hostinu shodou okolností vybral stejný podnik na pražském Vyšehradě, kde svůj smutek zapíjela i rodina herečky Mileny Dvorské (+71). Dvorskou totiž pohřbívali ve vyšehradském kostele svatého Petra a Pavla opodál. "Klika byla, že posunuli čas pohřbu ze dvou hodin na dvanáctou, my měli obřad naplánovaný právě na druhou. Je to smutný, ale bohužel to takhle vyšlo. Alespoň že jsme se pak nepotkali v tamní restauraci," šokoval Vojtek. Radost ze svatby zřejmě Vojtkovi zatemnila mozek. Jak jinak si vysvětlit jeho reakci.

Svatby se zúčastnil pouze úzký okruh příbuzných, hosté vybírali z bohatého rautu a popíjela se Pepova oblíbená hruškovice. A co svatební noc? Vojtek iDnes.cz prozradil, že žádná nebyla! Novomanželé byli totiž už tak unavení, že v noci jen padli do postele.

Autor: INT, pal, pet