Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena se chtěla zabít skokem z mostu, dopadla na loď

Dívka chtěla spáchat sebevraždu skokem z mostu do Vltavy. Místo do vody však dopadla na loď, která zrovna pod mostem proplouvala
Dívka chtěla spáchat sebevraždu skokem z mostu do Vltavy. Místo do vody však dopadla na loď, která zrovna pod mostem proplouvala  (Autor: Jiří Černohorský)
Autor: šim, puk - 
3. ledna 2010
15:19

Zoufalá žena (33) se rozhodla skoncovat se životem. Z vyšehradského želeničního mostu v Praze skočila do Vltavy. Pod mostem však projížděla výletní loď, na kterou tak dívka dopadla.

Skočila ale přímo na výletní loď, která vezla italské turisty. Prolétla plachtou, což zbrzdilo její pád, ale zranění se stejně nevyhnula. „Byla úplně v šoku, nenechala na sebe sáhnout,“ popsala Blesku situaci průvodkyně turistů.

„Celý den tady Italům vyprávím o pražských defenestracích a o Nepomuckém shozeném z mostu, a nakonec na nás spadne holka,“ dodala. Pro dívku přijela záchranka, která ji dovezla do Motola.

lo2f ( 4. ledna 2010 00:16 )

Když sebevraždu tak jedině krk na koleje ... Je to 1. jisté 2.rychlé a tudíž bezbolestné a 3. je tu do poslední chvíle možnost rozhodnutí změnit

vinnetouvi ( 3. ledna 2010 21:30 )

Proč ji odvezli do Motola? Do blázince s ní!

delavar ( 3. ledna 2010 18:23 )

každá činnosť si vyžaduje znalosti.Aj u nás minule ktosi hľadaľ v knižnici literatúru o problematike samovrážd.Knihovníčka ho odbila:V tom druhom regáli,hore.No nič tam nebolo a keď to oznamoval pracovníčke,tá ho nervózne odbila:Viete,ľudia si to požičajú,prečítajú- a nevrátia!!!Keď som slúžil u Polície,rozhodol sa jeden poručík,že sa odtrelí,čo aj vykonal.No strelil sa do brady s kalibrom 6,35 a náboj mu zostal trčať z nosovej kosti.Bol svojím najvyšším veľiteľom za to potrestaný,že sa nevie ani zastreliť,dali mu zrážky s platu na 3 mesiace 10 % a dve nedeľné služby naviac.Odvtedy ho to prešlo a už ho to nikdy nenapadlo zopakovať.

1946 ( 3. ledna 2010 18:02 )

letech dívka? někde psali, že je jí 21.

glumik ( 3. ledna 2010 16:38 )

"alkatraz" travel agency

Zobrazit celou diskusi