LÁSKA
Do nového roku budete vstupovat v klidu. Během jara budete mít sklony dávat před láskou přednost práci. Ale pozor na to, mohli byste si tím zadělat na problém. Naopak v létě budete mít na lásku čas, můžete se i zamilovat.

SEX
V první polovině roku můžete mít problémy s partnerem. Zvláště když je vaše láska v počátcích nebo je partner zaměřený na projevování citů a vy na to nemáte příliš chuti. V létě naopak budete mít sklon k vyzkoušení nových věcí a asi se setkáte i se žárlivostí. V podzimních měsících dejte přednost bezpečnému sexu před nějakým experimentováním a pozor na kompromitující materiály.

PENÍZE
V únoru pozor na šetrnost až lakotu. Bude sice zapotřebí si finance hlídat a investovat jen s rozvahou, ale nic se nesmí přehánět. Dovolenou si plaťte raději až těsně před odjezdem a pečlivě si vše prověřte. Začátkem léta totiž máte naznačeno ve hvězdách setkání s podvody. Větší zakázky a obchody nechte pokud možno na září a říjen, to by se vám podle hvězd mělo dařit velmi dobře. Listopad přeje nečekanému získání peněz bez většího úsilí.

ZDRAVÍ
Vy, kteří jste měli loni problémy se žaludkem a střevy, si od počátku roku dávejte pozor na to, co jíte. Chirurgické zákroky si naplánujte na duben, srpen nebo září. Jinak byste na tom zdravotně měli být dobře. V březnu a říjnu buďte opatrní při sportech a na silnicích, hvězdy naznačují zvýšené riziko úrazů. Takže předvídejte a neriskujte. Pokud budete pociťovat únavu, doplňte tekutiny a relaxujte.

KARIÉRA
Tento rok je pro vaši kariéru a pracovní nasazení dobrý. Bude záležet především na vás, jak šancí využijete. V dubnu je možné, že vás někdo osloví s dobrou nabídkou, do budoucna pro vás přínosnou. Během léta byste měli mít mnoho nápadů a hlavně by vám měla výtečně fungovat intuice, která vám napoví, co bude dobré udělat. Na začátku podzimu u vás může dojít ke změně k lepšímu. Je možné povýšení nebo změna místa.


Vojta Kotek (21)
Vojta to v tomto roce podle hvězd nebude mít snadné. Může řešit komplikované věci týkající se jeho domova, kariéry a vztahů. Může jít také o nějakou tvůrčí krizi či nedostatek radosti ze života. Přízeň mu hvězdy ukazují pouze v září. Březen, srpen a prosinec jsou vyrovnané. Ostatní měsíce budou těmi, ve kterých bude Vojta pod velkým tlakem a nebude snadné jej ustát.