Objevit se tu o Vánocích totiž patří k dobrému tónu. A účastnit se večírku ve vyhlášeném Silver Rock baru je pro frajírky povinné!

Ten, kdo se ve Špindlu ve vánočním týdnu neobjeví, jakoby neexistoval. V tento čas zde potkáte prezidenta, zbohatlíky, lidi ze showbyznysu. Zlatou mládež, politiky, spoustu krásných děvenek. A celé té honoraci kraluje žena zdatného právníka Andrea Veršová v diamanty posázené helmě a lyžích se zlatým vázáním.

Dámy zatím ve Špindlu zem kožichy nezametají, ale módní přehlídka značkových bundiček, luxusních overalů a sexy kreací do nočních barů tu je. Postarají se o ni půvabné ženy, které se šikovně provdaly za solventní chlapíky. V čele se zmíněnou Andreou Verešovou, jejíž choť, úspěšný právník Volopich, prý tiše, ale jistě toto lyžařské letovisko pomalu skupuje. V parádě se zahanbit nedá ani Gábina Partyšová, Kateřina Průšová nebo zhrzená exmilenka fotbalového borce Řepky, Vlaďka Erbová.

Fotogalerie
6 fotografií

Pobyty ve Špindlerově Mlýně mají stejnou režii. Dny se tráví na sjezdovce a prokládají poledním klidem, grogem, vinnými svařáky. Večery patří baru. Nejvyhlášenějším je Rock Silver, kde se tradičně sešla řada slavných, vlivných, bohatých. Atmosféra byla jako vždycky skvělá, konzumace alkoholu velká, zábava značně uvolněná. Pánové se mohli těšit z křivek a zpěvu Terezy Černochové, která o řadu kil lehčí vystupovala upnutém korzetu zatímco z jejího nového partnera, polonahého Matěje Rupperta se stalo zvíře v kleci...

Královna Špindlu, Andrea Veršová rozverně ukazovala štíhlá stehna až k rozkroku. Padesátiletý, v tichosti rozvedený herec Miroslav Vladyka se poprvé na veřejnosti objevil s přítelkyní Vlaďkou, které se nemohl nabažit. Nechyběl ani syn expremiéra, sedmnáctiletý Tomáš Topolánek, kterého otec před rokem právě ve Špindlerově Mlýně zasvětil do tajů nočního života. Mimochodem, víc už dělat nemusel. Tomáš se za pomoci zlaté mládeže učil rychle a bravurně - mnohem lépe než na gymnáziu. Letos místo otce mladého Topolánka doprovázel zlatý hoch ODS Marek Dalík. A v pečovatelském servisu mu pomáhala přítelkyně, bývalá finalistka Miss ČR 2005, Helena Benešová. Nutno říci, že se velmi snažila...

Někoho takové večírky jistě omamují, rád bych se jich zúčastnil, byl zkrátka in. Jiný je vnímá jako dekadentní panoptikum. A pro dalšího jsou relaxačním nácvikem na Silvestra. Řádění do ranního kuropění v doprovodu cigaret a alkoholu je volba vykoupená kocovinou. Nic proti ní. K politování jsou pouze ti, kteří Špindl považují za český Aspen hodný k předvádění se a flámování v Silver Rock baru za otázku společenské prestiže.