„Vnučka už to nemohla doma v Belgii s rodinou vydržet, a tak se sbalila a utekla do Čech,“ svěřila Blesku známá česká scénografka a Milenina kamarádka, která si přála zůstat v anonymitě. Podle ní se už Julie v žádném případě domů do Belgie nevrátí. Naopak si chce v Praze najít práci a vlastní bydlení.

ČTĚTE TAKÉ:
Parsifal: Trápila nás, ale zášť necítila
Milena Dvorská: Utrápila se k smrti...
Dvorská: Svá vnoučata už nikdy neuvidí
Dcera Mileny Dvorské: Necítila jsem smutek, když umírala

„Milena by ji ráda vzala k sobě. Měla však tak malinkatý byt, že by se tam nehnuli,“ vysvětlila scénografka. Julie pochází z osmi dětí, které už patnáct let »vězní« jejich matka Lucie (45) se svým manželem, kontroverzním sektářem Parsifalem Imanuelem (44) ve vile v Ostende.

„Milena moc trpěla, že se s většinou vnoučat nikdy v životě nesetkala,“ pokračovala scénografka. Julie patřila k jedné z výjimek, která se s babičkou párkrát viděla. Její matka Lucie ji ale při poslední návštěvě násilím odtáhla domů. Prý jí Milena Dvorská vařila nevhodné jídlo. To už byl vztah dcery s Dvorskou velmi vyhrocený.

„Pro Milenu to muselo být obrovské zadostiučinění, že ji před Vánoci vnučka sama vyhledala,“ říká scénografka a dodává: „Jenže kdoví, jaké informace o své rodině, která žije velmi zvláštním způsobem, babičce poskytla. Milenin stesk po vnoučatech se mohl ještě prohloubit.“

Podle informací Blesku si herečka v osudný večer vzala před spánkem množství prášků, které zapila alkoholem…

Fotogalerie
12 fotografií